STRAVIČAN ZLOČIN U NASELJU MEDOŠEVAC: Pao na poligrafu pa priznao ubistvo, Nišlija 15 puta udario šipkom ženu

par

Foto: printskrin

NIŠ –  Goran Živković (52), koji je sinoć uhapšen za ubistvo svoje supruge Jasmine (48), priznao je  danas popodne u policiji da ju je on ubio.

ako Kurir saznaje Živković je pao na poligrafskom ispitivanju, a zatim i priznao ubistvo supruge Jasmine sa više od 15 udaraca šipkom po glavi.

[adsenseyu5]

On je zatim policajcima do detalja opisao kako je Jasminu ubio i kako je šipku bacio u septičku jamu.

Takođe on je policajcima ispričao da je sebe udario po glavi i razbacao stvari po kući kako bi izgledalo da je u pitanju pljačka.

Naime, Živković je uhapšen sinoć zbog sumnje da je juče ujutru usmrtio svoju suprugu Jasminu Živković (48) u njihovoj porodičnoj kući u niškom naselju Medoševac.

Nesrećna Jasmina je oko osam sati pronađena nasmrt pretučena metalnom šipkom u krevetu, u Ulici Moše Pijade, u niškom naselju Medoševac.

– Na Gorana je pala sumnja da je on izvršilac stravičnog zločina zbog tragova pronađenih na licu mesta kao i zbog izjava svedoka da je prema ženi bio nasilan, izjavio je Kuriru izvor iz istrage.

[adsenseyu4]

Njen muž je tvrdio da je i on povređen, te da ga je s leđa napala nepoznata osoba. Međutim, pregledom u niškom Kliničkom centru ustanovljeno je da je zadobio samo lakše povrede. Iako je utvrđeno da je u kući bilo premetačine, sumnja se da je razbojništvo samo fingirano.

(Dnevne.rs /Izvor: E.K.)

[adsenseyu5]