STRAVIČAN ZLOČIN KOJI BALKAN NE PAMTI: Evo koje su poslednje reči Luke Č., koji je zaklan zbog devojke (INFO)

ubistvo

Foto ilustracija: pixabay /dnevne.rs

Pomozite mi, spasite me – bile su poslednje reči Luke Č.
[adsenseyu6] —Domagoj O. (18) je ubio Luku Č. (19) juče posle ponoći u Parku hrvatskih branitelja u loštar Ivaniću.

On je nožem prerezao grkljan mladiću nakon svađe oko devojke. Napadač je posle toga pobegao, a žrtva je još uvek bila živa.

Pomozite mi, spasite me – bile su poslednje reči Luke Č.

Luka je uspeo da dođe do obližnjeg kafića, ali ga zbog glasne muzike niko nije čuo dok je dozivao pomoć. Njegov drug Danijel je na kraju Lukin glas dok je prolazio parkom.

On je video veliku lokvu krvi i počeo panično da zove u pomoć, ali Luki je bilo spasa. Lokalni stanovnici su rekli da je Danijel završio u bolnici narednog dana, zbog pretrpljenog šoka.

– Moglo je biti ubijeno i petoro ljudi, mi to ne bismo primetili. Bilo je toliko ljudi, a još je u par navrata nestalo struje. Tragediju nismo mogli sprečiti – rekla je lokalna stanovnica.

Gosti kafića krenuli su u potragu za krivcem, nakon što su pronašli Lukino telo. Međutim, Domagoj O. je prišao obezbeđenju i priznao šta je učinio.

Oni su ga zavezali i pozvali policajce koji su došli i uhapsili ga. Meštani su bili šokirani tragedijom koja se dogodila na sto metara od njih.

– Mi smo u kafiću pili i pevali. Muzika je glasno svirala i jedva sam čuo ljude do sebe. Da smo samo znali da je Luka zvao u pomoć, možda bismo ga i uspeli spasiti – rekao je gost kafića.

Domagoja O. niko nije dobro poznavao, samo su znali da dolazi iz obližnjeg manjeg mesta i da je išao u srednju školu u Čazmu. Luka Č. je imao devojku koja ide u srednju školu, a sukob se dogodio upravo zbog nje.

Svađa je krenula još u kafiću, zbog čega ih je obezbeđenje izbacilo iz objekta, otpratilo do njihovih automobila i reklo da idu kući.

[adsenseyu1]

Obojica su bila pijana, a sukob su nastavili u parku i nisu stali sve dok jedan od njih nije izvadio nož.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

[adsenseyu5]