SREBRENICA 1995. GODINE, CENZURISANI VIDEO SNIMAK: RATKO MLADIĆ Ja vašu decu spasavam, a vaši su pobili našu 92. godine! (VIDEO)

Suđenje u Hagu
Ovaj snimak je ranije emitovan, ali obično je njegov govor skraćivan posle izjave “Svašta su vam pričali o meni”. Sada imate priliku da pogledate ceo video materijal koji je tada snimljen i zaključite da li su održive optužbe o genocidu

ŽEPA – Ovaj video snimak koji svedoči o dešavanjima u Srebrenici 1995. godine i razgovoru generala Ratka Mladića sa izbeglicama iz Srebrenice i Žepe, emitovan je u hiljadama televizijskih izveštaja, međutim najčešće je prekidan posle izjave “Svašta su vam pričali o meni”. Sada imate priliku da pogledate ceo video materijal koji je tada snimljen i zaključite da li su održive optužbe o genocidu.

Posle pada Srebrenice, Muslimani iz Žepe su se ubrzo predali, a general Mladić je naložio njihovu bezbednu evakuaciju ka teritoriji koje drže trupe Alije Izetbegovića.

[adsenseyu1]

Mladić je lično ušao u svaki autobus kojim su evakuisani muslimani iz Žepe da bi se predstavio i garantovao bezbedan prolazak. Ipak, Mladić nije zaboravio da ih podseti, da za razliku od srpskog oficira, muslimani nisu imali milosti prema Srbima.

“Želeli ste dugo da me vidite, sad me gledate ja sam Ratko Mladić. Bićete bezbedno prebačeni za Kladanj. Nemojte se ničeg bojati. Želim vam srećan put, i doviđenja… Svašta su vam pričali do sada o meni, evo imate mogućnost da me vidite, ja sam general Mladić… Nisam ja onakav kako su vam pričali na radiju i televiziji. Ja vašu decu i vas spašavam a naša deca su pobijena 1992. godine u kanjonu Žepe”, rekao je Mladić u jednom od autobusa.

Pogledajte kako se Mladić obraćao ženama, starcima i deci koje je naša vojska sprovodila na bezbedno:

[adsenseyu1]
(Kurir)

4 Comments on "SREBRENICA 1995. GODINE, CENZURISANI VIDEO SNIMAK: RATKO MLADIĆ Ja vašu decu spasavam, a vaši su pobili našu 92. godine! (VIDEO)"

 1. Valter Walter Terzic | 14. July 2015. at 22:13 |

  ovo je unaprijed smisljena propaganda ,dok je ovo pricao po busevima vec su odvodili muskarce na stratista…..

  • gdinRajkovic | 15. July 2015. at 11:05 |

   Muskarci. Hmm. A da si ti general ti bi tim muskarcima dao po 500 eura za pusku i hiljadarku za top i pustio da vas opet ubijaju?

  • gdinRajkovic | 15. July 2015. at 11:08 |

   Kad neko ima oruzje i nece da se preda sta sa njim!?
   Mozda je trebao da ih pozove na kafu?

 2. zoran jukic | 15. July 2015. at 12:02 |

  e moj terzicu…propaganda…da…u pravu si…ali bi voleo da znas da je bio neko drugi na mladicevom mestu veruj bilo bi vas mnogo manje…pa prezivao se ti terzic ili spaxic ili ma kako…ali ok. bilo ne ponovilo se…vazno je oprostiti jedni drugima ali ne zaboraviti neke stvari…

Comments are closed.