SRBI U STRAHU – MERKELOVA DOŠLA U ROZE SAKOU: Saznajte šta to znači i treba li to Srbiju da UPLAŠI! (FOTO)

vucic

Pored tema razgovora koje će voditi Vučić i Merkelova, Srbe posebno zanima i boja sakoa kancelarke Nemačke, evo i zašto

Nemačka kancelarka Angela Merkel počela je svoju dvodnevnu posetu Srbiji i nju je na beogradskom aerodromu dočekao premijer Srbije Aleksandar Vučić, a pored vrućih tema koje će biti na stolu prilikom razgovora sa srpskim zvaničnicima, Srbe posebno interesuje koje je boje njen sako i šta to znači!

ANGELA MERKEL DOLAZI DANAS U SRBIJU: Obratite pažnju koju boju sakoa će nositi, evo zašto je to važno! (INFO)

Kao što je Telegraf.rs već pisao Merkelova posebno vodi računa o njenom odevanju, a ono je po pravilu:

– Pantalone ravnih nogavica, produženi sako koji se kopča na tri dugmeta i ima šreh sečene džepove. Kosa kratka, nakit diskretan, šminka neupadljiva, a na nogama ravne cipele.

[adsenseyu1]

Međutim, baš u njenom oblačenju krije se tajna. Naime, Angela Merkel boje svog sakoa određuje prema svom raspoloženju kao i u zavisnosti gde ide, sa kime se tog dana sastaje.

kancelarkaFoto: Tanjug/Srđan Ilić

Primera radi, ljubičasti, roze i lila sako su namenjeni za manje formalne sastanke, one na kojima nema teških tema. Bež i belo, oblači kada želi da pošalje poruku mira, plavo kada treba da deluje ozbiljno, ali ne strogo kao u crnom, dok je zelena boja optimizma, ali i smirenosti, ravnoteže.

Merkelova je kao što smo mogli da vidimo došla u roze sakou koje nosi kada ima formalne sastanke i na onima kada nisu teške teme na dnevnom redu. Prema tome Srbi mogu da odahnu, novih uslova i ucena neće biti ovaj put, ako je suditi po boji sakoa.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)

5 Comments on "SRBI U STRAHU – MERKELOVA DOŠLA U ROZE SAKOU: Saznajte šta to znači i treba li to Srbiju da UPLAŠI! (FOTO)"

 1. већу глупост нисам чуо

 2. ma ko je bre sljivi sem vucica i njegove klape

 3. Рачунарски Центар Шћекић | 8. јула 2015. at 20:53 |

  Не, но открива да јој је професија тамо ђе су црвени фењери.

 4. Виц:
  Свекрва држи предавање снаји и каже:ја кад устанем задјенем цвијет за уво и ако је цвијет за лијевим увом-не проговарај,љута сам,а ако је за десним можемо причати.
  Одговара снаја:
  Ја кад устанем трзнем једну ракију,па онда запалим,па онда трзнем још једну ракију и онда ми се ј.бе гдје је твој цвијет!

 5. Ceda Piperski | 8. јула 2015. at 23:12 |

  A dali treba vise uslovljavanja-g. Vucicu bacite kravatu-sa Merkelovom vodite dialog(pa recite srpskom narodu potom pravu ISTINU!!!

Comments are closed.