SRBI NISU TAKO MEKANI LJUDI: Evo kako je Dušan Tadić objasnio Englezima zašto je igrao sa slomljenim nosem (INFO)

nos

Foto: jutjub

Srpski reprezentativac ističe da će igrati sa maskom na licu ukoliko mu doktori to budu dozvolili

Teška povreda Dušana Tadića na utakmici sa Velsom zabrinula je mnoge u njegovom klubu, pošto je u Sautemptonu jedan od najvažnijih igrača, a ”Svecima” sledi duel protiv lidera Premijer lige – Liverpula.

Tadić je u 35. minutu posle divljačkog starta Nila Tejlora, koji ga je šutnuo u glavu, doživeo frakturu nosa, što je izazvalo ozbiljno krvarenje. Povreda mu je sanirana posle nekoliko minuta, a Dušan je stisnuo zube i s polomljenim nosem odigrao do kraja utakmice.

[adsenseyu4]

Desetka Srbije će najverovatnije propustiti prijateljski duel protiv Ukrajine u Harkovu, koji je na programu u utorak, a na Ostrvu su ga pitali da li će biti spreman za duel protiv Liverpula u subotu, kada njegova ekipa dočekuje mašineriju Jirgena Klopa.

vels

Foto: AP /Tanjug

Mislim da sam slomio nos, videćemo. Ako mogu da igram, igraću s maskom. Srbi nisu tako mekani. Prvobitno sam mislio da ne mogu da vidim mnogo stvari, ali nisam mogao da ostavim svoje saigrače same na terenu. Želeo sam da igram i to je najvažnije.

Tadić je opisao i kako se osećao u trenutku posle šuta u nos, kao i sa vatom u nosu na terenu.

Nisam mogao da dišem niti da radim ništa drugo. Mogao sam da vidim malo, ali ne tako dobro. Izgubio sam mnogo krvi – zaključio je Dušan Tadić.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]