SRBI I CRNOGORCI SU PONOVO BRAĆA: Ovako su SRPSKI KRALJ i CRNOGORSKI PRINC zakopali RATNE SEKIRE! (FOTO)

zastave
Dinastiju Karađorđević i Petrović vežu mnoge stvari, kralj Nikola odrekao se prestola u korist Karađorđevića, a i krvno (rodbinski) su povezani

Medijski natpisi o sukobu srpske dinastije Karađorđevića i dinastije Petrović iz Crne Gore pali su u vodu kada je Beli dvor na Dedinju posetio crnogroski princ Nikola II Petrović, a u okviru proslave 70-tog rođendana prestolonaslednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića!

[adsenseyu5]

Karađorđević je legitiman prestolonaslednik Crne Gore i Njegoševog trona!

Princ Nikola II Petrović došao je na rođendan srpskom kralju Aleksandru II i s njim proveo skoro tri dana u Beogradu, gde su se srdačno družili i provodili.JU!

Foto: Telegraf.rs

Telegraf.rs je uslikao dva “rođaka” plave krvi, kako zajedno krstare Beogradom, pričaju u Kraljevskom dvoru na Dedinju (porodična kuća Karađorđevića) i tako su na delu razbili bilo kakve priče o sukobu i ratu Karađorđevića i Petrovića!

[adsenseyu1]

Sam prestolonaslednik Srbije Aleksandar II Karađorđević uvek je govorio da Srbi i Crnogorci moraju da žive u slozi i jednakosti i da zajedno rade na boljoj budućnosti oba naroda.

Foto: Kraljevski Dvor, Srbija

Kako saznajemo princ Nikola II Petrović zadovoljan je svojom posetom Beogradu, gde se lepo proveo, a zajedno sa srpskim kraljem složio se da Crnogorci i Srbi moraju zajedno da koračaju ka Evropi i boljem životu.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Dinastiju Karađorđević i Petrović vežu mnoge stvari, kralj Nikola odrekao se prestola u korist Karađorđevića, a i krvno (rodbinski) su povezani.

Podsetimo kralj Aleksandar Karađorđević sin je najstarije ćerke kralja Nikole I Karađorđevića dede Nikole II, princa Crne Gore!

Foto: Telegraf

O prijateljstvu Petrovića i Karađorđevića svedoči i podatak da je Mihailo Petrović, otac princa Nikole II kada su mu Italijani u Drugom svetskom ratu nudili tron Crne Gore rekao: “Ne želim da izdam svog brata kojem sam veran”!

(D. Z. /Telegraf.rs)

2 Comments on "SRBI I CRNOGORCI SU PONOVO BRAĆA: Ovako su SRPSKI KRALJ i CRNOGORSKI PRINC zakopali RATNE SEKIRE! (FOTO)"

  1. SAVOVIC SVJETLANA | 26. July 2015. at 19:01 |

    Pokazalo se to bratstvo dovoljno puta da mi je vec muka.Daleka im lepa kuca i petrovicima i karadjordjevicima.I jos jedno,on nije kralj i nikad nece biti.

    • bas tako nama ne treba kralj koji nije roden u svojoj drzavi nego ko zna gde i ako bude referendum za to pitanje videce sta ce narod reci oni da se provode a narod hleba nema ma koji bre kralevi to su hostapleri samo nista vise i paraziti ,,,,

Comments are closed.