SRAMOTNO! Miloš Raonić javno NAPAO Đokovića, nije izostavio ni NIKOLU JOKIĆA (INFO)

raonic

Foto: AP, EPA

Kanadski teniser crnogorskog porekla Miloš Raonić misli da će Đokoviću biti potrebno vreme da povrati poverenje teniske javnosti nakon dešavanja na nedavno odigrano “Adrija Turu”.

Raonić, koji je rođen u Podgorici, imao je poziv od Đokovića da bude jedan od suorganizatora istog u prestonici Crne Gore, ali je čitava manifestacija otkazana još pre dešavanja u Zadru.

“Nikada nisam igrao pred većinom mojih rođaka, pred mojom bakom, tetkama, stričevima. Razmišljao sam, ali ipak sam odlučio da ne idem u Evropu, ako će US open da se održi. Osećao sam da je to nepotreban rizik”, rekao je Raonić za kanadski TSN.

“VIDI LI SE KOSOVO ODAVDE?” Novak Đoković se na VIDOVDAN prvi put oglasio iz samoizolacije, i to uz reči patrijarha Pavla! (FOTO)

Đokovićev turnir u Zadru otkazan je nakon informacije kako je bugraski teniser Grigor Dimitrov pozitivan na korona virus, a trenutno 30. teniser na ATP listi istakao je da će Đokoviću sada biti zadatak da povrati poverenje.

“Znam da je Novak bio jedan od onih koji je bio protiv ideje o US openu, rekao je da ne vidi kako gren slem turnir može da se održi pod tim uslovima. Posle svega što se dogodilo, njegovo mišljenje o tome više nema mnogo težine, ne stoji mnogo iza toga…

Za druge stvari, mislim da je vodio igrače na pozitivan način, ali ako gledamo sada ovu situaciju, biće mu potrebno vreme da povrati poverenje”, rekao je Raonić.

On se osvrnuo i na komentare Srđana Đokovića na račun Dimitrova, koga je označio kao nekog ko je naneo štetu celoj porodici Đoković, ali i samom regionu.

VIRUSOLOG ANA BANKO: Jedna stvar može sprečiti da dobijete koronu!

“To su potpuno nekorektni komentari. Bilo je i drugih stvari koje su mogle da uzrokuju sve, možda Novakov odlazak na košarkašku utakmicu na kojoj se sreo sa Nikolom Jokićem koji je posle bio pozitivan.

Mnogo je tu tračeva u ovom trenutku i mislim da je svrsishodnije u ovom trenutku fokusirati se na: ‘U redu, nije uspelo, šta možemo da uradimo bolje kako bismo vratili teniske turnire?”, zaključio je Raonić.

   

Dnevne.rs, Kurir sport