SNIMAK ČUVAN 39 GODINA! 10-godišnji Vučić priča o drugaru koga je njegova porodica primila u svoj dom: Zvao se Poldi, voleo je Crvenu zvezdu… (VIDEO)

predsednik

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Radio Televizija Srbije nedavno je u okviru emisije “Trezor” emitovala snimak iz 1980. godine sa manifestacije “Radost Evrope”, kada je, igrom slučaja, izjavu za tu televiziju dao današnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tada desetogodišnjak.

Vučić je govorio o utakmici koja je odigrana u okviru manifestacije “Radost Evrope” sa drugarima iz inostranstva, ali i o dečaku iz Austrije koga je te 1980. godine ugostio u svom domu.

U okviru manifestacije deca koja su došla u Srbiju boravila su kod beogradskih osnovaca. Današnji predsednik Srbije tada je u dom primio dečaka iz Austrije po imenu Leopold Višer.

– On se dosta interesovao za sport, naročito za učešće “Crvene zvezde” u evropskom kupovima jer je tada zvezda igrala zaista odlično.

RODITELJI MISLE DA SU STARA SRPSKA: Muslimanska imena koja DECA u Srbiji MASOVNO dobijaju (INFO)

Na njihovu želju mi smo ovde odigrali jednu prijateljsku utakmicu, i mi smo pobedili, ali bez obzira na naše radovanje i njihovo tugovanje mi smo ostali pravi prijatelji čija prijateljstva niko neće moći da izbriše.

On se zvao Leopold Višer a nadimak mu je bio Poldi – ispričao je tada 10-godišnji Vučić koji kada ga slušate, po načinu izražavanja, deluje mnogo starije i zrelije.

     

(Dnevne.rs /Pink, Alo)