Sine, nadali smo se tvojoj svadbi, a sada te majka prati na večni počinak: Nakon Miloševe sahrane, porodice saznale da mu je verenica bila trudna? (INFO)

par

Miloš i Snežana na poslu u Crnoj Gori/ Foto: Fejsbuk/Snežana Rudinac

Potresnim govorom od Miloša su se oprostili i njegovi drugovi

– Sine, u septembru smo se nadali svadbi, a sada te majka ispraća na večni počinak. Koga sada da proveri da li je obukao jaknu, poneo sa sobom torbu?

Radio si dve smene da bi mogao da se oženiš voljenom Snežom, a sada kada joj najviše trebaš, kao i meni, tebe nema – jecaji majke Slavice parali su srca nekoliko stotina okupljenih rođaka, prijatelja i žitelja Zvečana na sahrani mladog Miloša Vukomanovića (25).

Mladić je poginuo pre dva dana na Bulevaru u Bečićima kada ga je pregazio automobil. U septembru je trebalo da se oženi svojom dugogodišnjom devojkom i verenicom Snežanom Rudinac (24) iz Kraljeva, koja je teško povređena u udesu.

Miloša su drugovi u poslednjem oproštajnom govoru opisali kao idola iz školskih dana, uvek nasmejanog i poštenog. Druže, uvek ćeš nam biti uzor i naša snaga.

Kada smo posustajali u učenju, imali životna iskušenja, kada smo ostajali bez planova, ti si bio tu. A sada smo ostali bez tvoje podrške.

„MOLIO SAM JE DA SE SMIRI“: Evo kako se Luka Lazukić pred sudijom PRAVDAO za nasilje nad Natašom Bekvalac (INFO)

Molićemo se za tebe, jer si i ti uvek bio tu za nas, da nas nasmeješ, ohrabriš, razumeš – čitali su Miloševi drugovi oproštajno pismo.  Miloš je sa roditeljima Slavicom i Dragutinom i mlađim bratom Milanom (23) živeo u oronuloj železničkoj kućici koju su nasledili od dede.

Bio je izuzetno dobar đak, a pre nekoliko meseci otišao je sa verenicom na sezonski rad na crnogorsko primorje da zarade za svadbu i predstojeći zajednički život. Kako pišu Novosti, Snežana je uz sve to bila i trudna.

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda odredio je pritvor do 30 dana Budvanki Emini Adrović (23), koja je u noći između utorka i srede automobilom usmrtila Miloša Vukomanovića, a Snežani Rudinac zadala teške povrede. Emina se branila ćutanjem.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)