Sin tate bogataša DIVLJAČKI PRETUKAO devojku zbog jedne obične fotografije: Udario je u glavu nogom, a ČELO JOJ RASEKAO FLAŠOM (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Brazilka Melisa Genc (22) objavila je na svom Instagram profilu fotografije koje su nastale nakon što ju je dečko Brazilac Erik Brec (25) divljački pretukao jer je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj joj se nazire dekolte, piše “San”.

Na fotografijama se može videti da je Genc od udaraca koje je joj je zadao Brec zadobila posekotinu preko čela iznad levog oka te poveću masnicu oko levog oka. Genc je takođe objavila fotografiju s pramenom svoje kose koji joj je Brec navodno iščupao tokom napada.

Brazilka je policiji rekla da ju je dečko bacio na pod, udario nogom u glavu, gušio nogama koje je obmotao oko njenog vrata, te udario bocom po čelu.

 Ponovo objavljujem ovu fotografiju jer ju je moj bivši dečko obrisao bez mog znanja. Rekao je da devojke u vezi ne mogu da objavljuju na Instagramu fotografije na kojima se vide grudi – napisala je Genc na Instagramu, gde je objavila fotografiju koja je navodno isprovocirala njenog dečka, s kojim je, jasno, smesta prekinula vezu, piše Jutarnji list.

PRETUCENA

FOTO: MELISSA L. GENTZ / INSTAGRAM / INSTAGRAM

– Sve je počelo prigovorima na moje Instagram fotografije. Onda je prigovarao na komentare, onda na poruke koje primam. Onda me jednog dana povukao za kosu i rekao mi da moram da se pomirim s tim jer sam žena u vezi.

Molim sve žene da smognu snage i hrabrosti te da okončaju zlostavljačke veze poput moje poslednje – dodala je Genc, koja je objavila i zvučni zapis na kojem se može čuti kako joj Brec govori da “ne prihvata muškarca koji je nad njom dominantan”.

Glumica i manekenka Lujza Brunet takođe je objavila nekoliko fotografija povređene Melise Genc uz reči:

– Žene, za ime Božje, obratite pažnju na znakove. Za ljubav Božju, ujedinimo se, bilo bi vreme.

View this post on Instagram

Esta mulher linda , estudante Melissa Gentz foi Brutalmente espancada na Flórida pelo namorado e espancador Erick Bretz um descontrolado Machista que não respeita mulheres , tem que pagar pelo que fez e se juntar a corja nojenta de homens espancadores, e que cometem Feminicídio. Mulheres pelo amor de Deus preste atenção nos sinais , pelo amor de Deus vamos nos UNIR , está passando da hora , não queremos morrer nas mãos de seres que não sei como Classificar , tomem uma atitude coletiva. Vamos parar AGORA , vamos exigir nossos DIREITOS , com penasRIGOROSAS . Peço em nome de todas as mulheres aqui no Brasil .#justica @melissalgentz @onumulheresbr @institutomariadapenha #direitoshumanos

A post shared by Luiza Brunet (@luizabrunetoficial) on

Genc, inače studentkinja biologije i genetike na Univerzitetu Južne Floride, i Brec, profesionalni vozač motokrosa i – prema pisanju “O Tempa”, sin milionera i jednog od najbogatijih Brazilaca, vlasnika jednog od tamošnjih vodećih lanaca supermarketa – bili su u vezi tri meseca pre nego što ju je Brec 23. septembra navodno pretukao.

Prema policijskom izveštaju, svađa između partnera započela je nešto posle četiri sata ujutro nakon što je Brec popio lekove protiv nesanice, četiri piva i tri četvrtine boce vina.

Genc je tada verbalno napala Breca, koji je potom postao nasilan, što je naposletku dovelo do njegovog hapšenja. Brec je porekao sve što mu se stavlja na teret te je dva dana nakon hapšenja pušten iz zatvora jer je platio kauciju od 60 hiljada dolara.

(Dnevne.rs /blic.rs /Izvor: Jutarnju.hr)