“SAMO SE PREVRNUO I NESTAO”: Ovo je Miloš (27) koji je pao sa litice u ambis dubok 200 metara! (FOTO)

pad

Foto: printskrin /blic

Miloš Ristić (27) iz beogradskog naselja Mirijevo poginuo je kada je na putu Perućac-Mitrovac na Tari, u mestu Krtica, pao sa litice u ambis dubok 200 metara.

On je, prema nezvaničnim saznanjima, sa dvojicom prijatelja sedeo na bankini na ivici puta koji vodi od jezera Perućac, prema Mitrovcu na Tari, nakon čega su krenuli da se fotografišu. U narednom trenutku, on je nestao u provaliji dubokoj najmanje 200 metara.

Telo nesrećnog mladića izvukli su vatrogasci i spasioci iz Bajine Bašte i rendžeri Nacionalnog parka Tara, u noći između petka i subote, posle višečasovnih napora. Miloš je prema nezvaničnim saznanjima, bio na Tari s grupom ljubitelja oldtajmera.

– Momci su seli da bankinu da se fotografišu, ubrzo su dvojica prijatelja ustala i krenula ka sredini puta, a Miloš se samo prevrnuo unazad i nestao u ambisu – ispričao je jedan od prolaznika koji je ubrzo po nesreći bio na kobnom mestu.

Oni su odmah pozvali vatrogasce – spasioce iz Bajine Bašte, koji su brzo stigli na mesto nesreće. Pomoću užadi neki od vatrogasaca spustili su se niz liticu, golu stenu, i posle oko 200 metara vertikalne stene, kod jednog drveta našli telo nesrećnog mladića, koji nije davao znake života.

HOROSKOP ZA SUTRA (16. oktobar 2018.): Škorpija napeta, Ribe napreduju na poslu (ASTROLOGIJA)

Porodica i prijatelji su u šoku, a za medije nisu želeli da komentarišu nesreću.

– Nema šta da se priča, ni mi ne znamo šta se tačno dogodilo. Porodica nije tu – kratko su rekli okupljeni prijatelji.

Jedna komšinica kroz plač je otkrila da je Miloš bio veliki simpatizer Crvene zvezde.  Ne zna se da li je bio lepši, viši ili je imao bolju dušu. Sa svim komšijama se divno slagao. Vozio je kamion, prevozio je pšenicu, kukuruz. Bio je mnogo vredan.

Ne mogu da verujem da je poginuo. Ima brata i sestru, oni su išli da identifikuju telo – ispričala je komšinica. Miloš Ristić će biti sahranjen u utorak u 12 časova na groblju Lešće.

(Dnevne.rs /Blic /Izvor: Kurir)