RUSIJA ZASTRAŠUJE SVET: Ovako izgleda generalna proba za paradu u Moskvi! (VIDEO)

oruzje
Pripreme za paradu 9. maja povodom Dana pobede se održavaju u moskovskom regionu, a na njima učestvuju tenkovi, oklopna vozila, nosači raketa, kao i ratno vazduhoplovstvo
Ruska vojska se užurbano priprema za vojnu paradu koja će se 9. maja održati u Moskvi, na 70. godišnjicu od pobede u Drugom svetskom ratu.

„ARMATA“: Evo kako izgleda ponos rusije (VIDEO)

Pripreme se održavaju u moskovskom regionu, a na njima učestvuju tenkovi, oklopna vozila, nosači raketa, kao i ratno vazduhoplovstvo.

Takođe, na paradi će biti prikazani i raketni sistemi Iskander, Tor, Buk, S-400, a u sredu su u blizini Moskve leteli i avioni tipa MiG-29 i borbeni helikopteri Mi-28H.

[adsenseyu4]

Najavljeno je i da će se na paradi pojaviti i prava “ruska zver”, najnoviji tenk “Armata” koji će biti neuništiv!

Pogledajte video sa priprema za paradu:

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs / Izvor: B92 /RT)

 

 

4 Comments on "RUSIJA ZASTRAŠUJE SVET: Ovako izgleda generalna proba za paradu u Moskvi! (VIDEO)"

  1. Prvo, Rusija se piše velikim slovom – “ponos rusije”! I to nije samo gramatička greška…Govori se o najvećoj zemlji na svetu, prebogatoj prirodnim resursima i kulturno-istorijskim nasledjem!
    Drugo, Rusija, iako velika i moćna, nikad nije ikoga zastrašivala! Medjutim od nje danas svakako treba da strepe oni koji misle da su Bogom dani da terorišu svaku naciju koja im se suprotstavlja. Njima je Rusija 90-tih idealna Rusija koju mogu da pljačkaju, ponižavaju i da nad njom liju krokodilske suze! Ta im je Rusija demokratska i po volji!

  2. Radoslav Durkalic | 24. April 2015. at 13:41 |

    Rusija nezastrasuje nikoga,samo brani sopstvene interese,ima cime da nanese svakom ogromnu stetu do potpunog unistenja,

  3. Martin Lah | 1. May 2015. at 16:49 |

    Ko se je pa Amerika razkazovala,je Rusija molčala,prav je da Ameriki pokaže in dokaže da ne more biti ne svetovni policaj in ne gospodar sveta.

Comments are closed.