RUDAN: Zašto “Oluja”, hrvatska Bitka svih bitaka, u meni izaziva snažan podražaj na povraćanje? (POGLEDI)

spisateljica
Oduvijek su mi se gadile proslave kojekakvih “pobjeda”. Mimohodi u meni izazivaju snažan podražaj na povraćanje.

Tko normalan može pljeskati i mahati zastavicama golobradim ubojicama u tenkovima, avionima, kamionima i ostalim sranjima koja siju smrt? Doduše, u ljudskoj je prirodi da ubija pa je i euforija koja prati organiziranje stupanja topovskog mesa u uniformama nekako normalna.

Ja nisam normalna zato o ratovima mislim sve najgore. Frka oko “Oluje” posebno mi grči želudac. Zašto je “Oluja” hrvatska Bitka svih bitaka? Priča je, o tome sam već sto puta pisala, krajnje jednostavna. Ameri su zapovijedili Miloševiću, sa svim se naravno složio Miloševićev pajdaš Tuđman, da Srbe iz “Krajine” dovuče u svoju jazbinu. “Jazbina”? Ubit će me prejaka reč:) Utvrđeni su koridori kojima su Srbi trebali otići iz Hrvatske. Svaka porodica je znala u koliko sati mora napustiti svoj dom i kojim se putem uputiti Tamo Daleko.

Za Hrvatsku “vojsku”, da vojsku, tu nije bilo mnogo posla. Ništa ona nije “oslobodila”. Milošević u ovoj olujnoj priči nije bio zločinac nego heroj. Da se on nije ponio herojski danas ne bi međusobno ratovali Purgeri i Tovari. Čujem vas. Milošević heroj? Kurvo četnička. Milošević heroj? Dabogda ti majku jebao u četničku guzicu. Ništa od toga, moja mama je pokojna. A ni mrtvi Milošević nije neki jebač.

Bože, kako mene čudi hrvatsko nadrkavanje na krive teme. Jesmo li sve Srbe, jebeš onih pet, očistili iz Hrvatske? Jesmo.

[adsenseyu1]

Ali to nismo, kad će nam to doći iz guzice u glavu, to nismo m i učinili. Ameri su nas “oslobodili” da bi nam mogli prodavati staru kramu koja će u kolovozu mimohoditi u Zagrebu i Kninu a naša će ih NATO lutka pozdravljati.

Ljuti ste na mene. Bolje da su nas u robove pretvorili Ameri nego četnici. U to se ne želim miješati, svatko ima pravo na svoj izbor okupatora. Ja bih bila najsretnija kad nam nikad više ne bi bila tema ni četnici ni ovi koji nam obučavaju dečke za Afganistan i koji svoj veliki brod u luci pokraj moga grada čiste od azbesta. Pitanje svih pitanja glasi, što je bolje, kad vas zakolje četnik ili kad vas pošalje u smrt ili ubije rakom Amer?

Maknut ću se od četnika i Amera. Moja prastara teza je da su Hrvatima i Hrvaticama Hrvati najveći neprijatelji. Hrvati bankari, Hrvati političari, Hrvati guverneri, Hrvati tajkuni, Hrvati vlasnici medija, Hrvati gradonačenici, Hrvati ministri… Hrvati, Hrvati, Hrvati. A to ne vidi nitko od vas koji će ovaj tekst čitati okupan pjenom. Kako vam, stvarno niste normalni, nije jasno da su banke pobile tisuću puta više Hrvata i Hrvatica nego četnici? Pa ipak, nitko ih ne slavi. Gdje su spomenici? Gdje su vijenci? Gdje su govornici? Gdje su mimohodi ožalošćene rodbine? Kad ćemo vidjeti hrvatske kosture kako Zagrebom marširaju? Stotine tisuća pobijenih?! Ej, Hrvatiiiiiiiii! Ej, Hrvaticeeeeeeeeeeeeee!

Pokvareni političari dave se u pokradenoj lovi. Korumpirani suci u sprezi sa u zlatu plaćenim odvjetnicima donose oslobađajuće presude za naše najveće gangstere, zovemo ih “ugledni građani”, u zagrebačkim trendi restoranima. Korupcija u Hrvatskoj udavila je našu zemlju. Mediji, liječnici, profesori, gradonačelnici, ministri, čelnici oporbe, svaki jebeni činovničić u ovoj, kako bi rekao naš šef oporbe Crni Marko, “dolini suza” ima svoju cijenu. Ili je možeš platiti ili te nema. Ostaješ bez posla, zdravlja, školovanja, i što je najstrašnije, nade da će ikad biti bolje.

Pa ipak, ljudima koji ovdje žive ne pada na kraj pameti organizirati oluju. Jednostavnije im je napustiti Karamarkovu dolinu i krenuti po tko zna koji put trbuhom za kruhom. Kukavice smo. Ne možemo se suočiti sa svojim izgubljenim bitkama i zato nikad nećemo dobiti rat.

[adsenseyu1]

(Izvor: Rudan.info)

5 Comments on "RUDAN: Zašto “Oluja”, hrvatska Bitka svih bitaka, u meni izaziva snažan podražaj na povraćanje? (POGLEDI)"

  1. Svaka cast ,kao I uvijek najbolja si

  2. Clanak je dobar, razumece ga ko to zeli, – kontroverzna G-dja Rudan je uvek vise jasna nego potrebno.

  3. Ma ne znam, da li Kolinda vise voli americku Pusku ili svoju Djecu?!!!

  4. Divim se hrabrosti g.Rudan. Nazalost ne verujem da Hrvati mogu da shvate o cemu ona pise. Kao i iz Srbije , svi koji imaju mozga su pobegli ili se ponasaju kao gluvonemi i poluretardirani, sa samo jednom mislju u glavi , kako da prezive do naredne plate.

  5. Dragan Babić | 23. јула 2015. at 09:56 |

    sto mi ne objaviste komentar?

Comments are closed.