RASKRVARIO PROTIVNIKA VEĆ U 2. RUNDI: Pogledajte brutalni nokaut Veljka Ražnatovića u prvoj profesionalnoj borbi (VIDEO)

veljko

Foto: Printscreen

Bio je to tehnički nokaut i pobeda u prvom profi meču. Taj momenat možete videti na 9.50

On je u okviru kruzer kategorije (90,7 kilograma) nokautirao Bugarina Jordanova u drugoj rundi. Bio je to tehnički nokaut, nakon što je Bugarin čak tri puta tražio pomoć pre toga.

Ražnatović je u ring ušao uz ”Marš na Drinu”, a u njemu je pokazao klasičnu dominaciju. Podsetimo, na programu je trebalo da budu četiri runde od po četiri minuta.

Meču su prisustvovali gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ivica Tončev i ministar energetike Aleksandar Antić.

Upravo s njima se Veljko pozdravio nakon što je pobedio Bugarina i pobrao aplauze publike

DOŠLA SAM SA ZAPADA EVROPE NA SVADBU U KRUŠEVAC: Doživela sam NAJVEĆU BLAMAŽU u životu kada sam predala kovertu (INFO)

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

1 Comment on "RASKRVARIO PROTIVNIKA VEĆ U 2. RUNDI: Pogledajte brutalni nokaut Veljka Ražnatovića u prvoj profesionalnoj borbi (VIDEO)"

  1. miha bukovac | 11. March 2018. at 00:12 |

    Vidi se da su ovi političari (koji se “pozdravljaju” sa tim momkom dosta glupi kao ljudi i po karakteru naginju (ili već jesu) ofirani lopovi, svi već imaju nekog “putera” na glavi u nekim lopovskim aferama!

Comments are closed.