PUTIN NIŠTA NE KRIJE: Evo šta sve ima RUSKA VOJSKA i šta sve može sa ovim ORUŽJEM (VIDEO) (FOTO)

oruzje

(Foto: syria.mil.ru)

Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je fotografije ruske vazduhoplovne baze Hmejmim u Siriji koja je bila otvorena za novinarske ekipe iz celog sveta.

[adsenseyu1]

Po utvrđenom redosledu ruski avioni poleću iz baze Hmejmim, odskočne daske za rat iz vazduha Rusije protiv terorista Islamske države, javlja novinar Si En En-a.

(Foto: syria.mil.ru)

(Foto: syria.mil.ru)

(Foto: syria.mil.ru)

Nekoliko puta u roku od sat vremena bazom odzvanja brundanje borbenih aviona koji kreću u rat sa džihadistima kako bi pružili podršku kopnenim snagama sirijskog predsednika Bašara al Asada.

[adsenseyu1]

U bazi se nalazi raketni sistem zemlja-vazduh nove generacije S-400, avioni „suhoj-24M“, „suhoj-25SM“, „suhoj-34″…

(Foto: syria.mil.ru)

(Foto: syria.mil.ru)

(Foto: syria.mil.ru)

Podaci ruskog Ministarstva odbrane otkrivaju šta je postignuto za poslednjih 24 sata i pokazuju intenzitet ruskih vazdušnih napada.

Avioni ruskih snaga izveli su 59 borbenih naleta na više od 200 objekata terorista u sedam sirijskih provincija. Ubijeno je 320 ekstremista ID, a uništeno je više od 100 skladišta nafte.

– Od danas, mi smo jedina vojska na svetu koja prikazuje u detalje, čak i kako se i koje tačno rusko precizno oružje koristi da napadne mete terorista iz aviona i brodova. U međuvremenu, informacije o rezultatima antiterorističke koalicije dolaze, u najboljem slučaju, od nekoliko zvaničnih predstavnika – rekao je novinarima zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije Igor Konošenkov u Latakiji.

(Si En En, Informer)