PROROČANSTVO POSLEDNJEG TARABIĆA Ono za šljivu nije tačno! PROROCI VIDELI: Srbe čeka TEŠKA SUDBINA, ipak..

proročanstvo

Foto: Youtube/PrintScreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Jovan Tarabić, poslednji potomak čuvenih proroka Miloša i Mitra Tarabića, tvoraca Kremanskog proročanstva, preminuo je 2014. u svom rodnom selu Kremna, u 92. godini života.

On je, citirajući svoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo opet srpsko. Jovan se poslednji put u medijima oglasio 2012. godine kada je podsetio da originalni rukopis Kremanskog proročanstva nikada nije pronađen.

Tvrdio je da se poslednji potomak velike porodice proroka, nalazi zatvoren u jednoj flaši koja je zazidana u jednoj staroj kući u Užicu.

OTETA ČETRNAESTOGODIŠNJA DEVOJČICA IZ OKOLINE PETROVCA NA MLAVI: Dva dana od nje nema ni traga ni glasa, roditelji sumnjaju da ju je kidnapovao komšija

– Proročanstvo da će svi Srbi stati pod jednu šljivu izmislili su naši neprijatelji, ali su se grdno prevarili jer će Srbija ipak opstati uprkos svim nedaćama – govorio je tada sada pokojni Jovan.

On je, citirajući svoje vidovite pretke, ponovio da će Kruševac biti srpska prestonica, Carigrad pravoslavni, a Kosovo opet srpsko.

– Počeće opšti rat, ali Srbija u tome neće učestvovati, i svi će od Evrope do Amerike žuriti da dođu u našu zemlju da bi pronašli mir i sigurnost. Što se tiče opšteg rata, glavna bitka će se voditi između Rusije i Turske, i to na prostoru nekadašnjeg Carigrada – rekao je Jovan.

KOMANDANT ODBRANE KOŠARA PENZIONISAN ZBOG NATO-a! Tadićevi ljudi su mi objasnili da sam višak!

– Al‘ naići će čovek s istoka na belom konju i sa plavim očima i kazaće: Stoj narode, Bog na nebu, car na zemlji. Taj čovek biće ruski car koji će osloboditi sve pravoslavne i srpske zemlje – pričao je Jovan Tarabić.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)