PRONAĐENA DVA: Evo šta je u oproštajnim pismima napisala majka osumnjičena da je obesila ćerku (8), pa ubila i sebe!

zena

Printskrin: Youtube/Radio televizija Bor

Kako saznajemo, Ivana se sa majkom i bratom pre više godina preselila u Sokobanju iz Beograda, nakon što se njena majka preudala

Ivana Majstorović (36) iz Sokobanje, koja je, kako se pretpostavlja, zadavila svoju osmogodišnju ćerku N.M. gajtanom i nakon toga njeno telo sakrila u orman na tavanu porodične kuće, a potom ubila i sebe, ostavila je dva oproštajna pisma.

STRAVA I UŽAS U SOKOBANJI Majka obesila osmogodišnje dete, pa se ubila (INFO)

Ivana se sa majkom i bratom pre više godina preselila u Sokobanju iz Beograda, nakon što se njena majka preudala, piše“Blic”.

Njen brat poguinuo je pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći.

“Izvinite što vam nanosim bol. Ali budite zadovoljni jer Natalija i ja idemo na bolje mesto”, navedeno je u oproštajnom pismu koje je Ivana ostavila za majku.

[adsenseyu1]

Ivanin suprug i otac osmogodišnje devojčice, D. M. radi u Francuskoj, a kako saznajemo, maltretirao je i šikanirao.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Poznanici Ivane Majstorović napominju da, koliko im je poznato, porodica nije imala finansijskih problema, kao i da nije poznato da je Ivana bila psihički bolesna.

– Dosadašnji podaci prikupljeni u predistražnom postupku ukazuju na postojanje osnova sumnje da je I.M. lišila života svoje dete tako što mu je obmotala predužni električni kabl oko vrata, a zatim njen leš stavila u ormar sobe na drugom spratu kuće gde je i pronađen.

[adsenseyu1]

Postoje osnovi sumnje da je nakon toga izvršila samoubistvo, takodje produžnim električnim kablom – saopštio je Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

On je dodao da je uviđaj izvršio dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Nišu Ivan Stanojević koji jeizdao nalog za obdukciju leševa.

(Telegraf.rs)