PROMAŠAJ KOJI JE OBIŠAO SVET: Oborio sve zakone fizike (VIDEO)

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Ovaj promašaj je dospeo u centar fudbalske javnosti! Ovog puta i svetske, a razlog je Milan Đuričić i njegov neverovatan promašaj o kom još svi pričaju.

Mogao je 22-godišnji igrač da overi pobedu na gostovanju protiv Turbine (1:2), pošto je predriblao golmana domaće ekipe i našao se sam na gol-liniji.

Međutim, on je promašio nemoguće, njegov potez obišao je planetu, Đuričić je objasnio kako je postao internet senzacija.

– Golmanu Turbine sam probacio loptu kroz noge i nastavio sam ka nebranjenom golu, a kada sam hteo da je šutnem, ona je odskočila i nakon udarca je otišla preko prečke.

Igrao sam i više rangove takmičenja od Beogradske zone, tako da straha od gola nije bilo, jednostavno lopta nije htela u mrežu. Promašajem sam oborio sve zakone fizike!

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 30. APRILA 2018: Kod Škorpije sve pršti od strasti, Vodolija se zabavlja, Vaga ima lepe prilike za nova poznanstva (ASTROLOGIJA)

Ipak, srećan sam da se to desilo u nadoknadi vremena, pa ova greška nije skupo koštala moj tim, pošto je utakmica već bila rešena….

Kapiten Lokomotive, čiji će se potez naći u najužem izboru za promašaj sezone, ističe da mu se u životu sigurno neće ponoviti ista greška.

– Saigrači se šale na moj račun da sam postao internet senzacija, medijska ličnost godine, ali svesni su da takav promašaj može svakome da se desi. Neće mi se ova situacija ponoviti u životu, pa makar probao i milion puta.

Đuričić objašnjava i da mu igranje pred protivničkim golom nije jača strana.- Silom prilike, igrao sam krilnog napadača protiv Turbine, a primarna pozicija mi je levi bek.

Nije mi ovaj potez najbolja preporuka za nastavak karijere, ali nekada i loša reklama može da bude dobra – podvukao je Đuričić.

Pogledajte video:

(Dnevne.rs /Izvor:Luka Dumeljić,Blic.rs)