PROKLINJEM SEBE ŠTO MOJU JELENU NISAM PITALA S KIM TRČI! Majka Zorica otkrila šta je pričala sa ćerkom MINUT PRED UBISTVO (INFO)

kuca

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf

Ljudi, zvala sam je, ali mi je neko odbijao poziv. Ništa nije nagoveštavalo tragediju, ali to je bio kraj – kazala je Zorica Marjanović

Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, rekla je da se sa svojom ćerkom čula minut pre zločina, i da ne može da prežali to što je nije pitala sa kim je.

– Moja Jeca me je 1. aprila izvela iz bolnice, sedele smo i pile kafu. Sledeći dan je trebalo ponovo da se vidimo i ispričamo, ali je nestala. Više nikada neću videti moje dete – rekla je ona.

Zorica je veoma potresena i teško se nosi sa tragedijom koja ju je zadesila, piše srpski Telegraf.

– Tog dana kada je Jeca nestala čula sam se s njom oko 16 sati. Rekla je: “Mama, samo da istrčim još jedan krug i dolazim.” Međutim, nije rekla gde je trčala, da li je bila na nasipu.

[adsenseyu1]

Proklinjem i danas sebe što je nisam pitala gde je i s kim je. Možda bih sada bila mirnija, možda bi onaj ko je ovo zlodelo uradio bio u zatvoru. Znam da je Jeca bila zadihana, ali mi nije palo na pamet da je pitam gde se nalazi.

Foto: Telegraf

Iako joj je obećala, njena Jelena se nije pojavila u majčinoj kući, a nije joj se više ni na telefon javljala.

Ljudi, zvala sam je, ali mi je neko odbijao poziv. Ništa nije nagoveštavalo tragediju, ali to je bio kraj – prisetila se ona.

ISTRAGA KRENULA U NOVOM PRAVCU: Policija sumnja da su ubica ili pomagači sa mesta zločina pobegli čamcem preko Dunava

Pevačica Nada Topčagić, koja je porodični prijatelj s Krsmanovićima i Marjanovićima, kaže da je Zorica imala samo Jelenu.

Foto: Telegraf

Jeca je brinula o Zorici, donosila joj hranu i spremala po kući. Žena je bolesna. Posećuje unuku Janu, a često ide i na groblje – kaže Nada i dodaje da se mala Jana ne odvaja od oca iz straha da i njega ne izgubi:

Jana je rekla Zorici: “Bako, izvini, nemoj da se ljutiš, ali idem malo kod tate.” Svi smo tu, svi se igramo s Janom, ali ona sve zna, zna da joj majke nema.

[adsenseyu1]

Prema Nadinim rečima, Zoran je pre nekoliko dana sa Janom ušao u studio gde je bila jedna Jelenina fotografija. Devojčica ju je prigrlila i uzviknula: “Ovo je moja najbolja mama na svetu!”Marjanović ju je jedva odvojio od te slike, a inače i sve druge fotografije su uklonili iz kuće kako Janu ne bi podsećale na majku.

Foto: Telegraf

Brinula je o detetu, vežbala kako bi liniju dovela u red, kuvala, čistila, radila u studiju, snimala demo snimke, a pored svega toga pokušavala je i da izgradi karijeru. Tek sad vidim koliko mi je značila u životu, kao da mi je neko pola glave otkinuo. Ceo svet sad da mi daju, šta mi to vredi kad nema više moje Jece – priča pevačica i ističe da ne želi da poveruje u priču da je ubistvo naručeno.

Nije Jeca bila diler droge, kriminalac ili biznismen, nije imala mnogo para, pa da neko dva meseca planira njeno ubistvo. To je van svake pameti.

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Inače, Zorica Krsmanović se sve više distancira od porodice Marjanović. Sve manje ide i priča s njima, a da nije unuke ne bi im u kuću ušla.

Čak ni na groblje ne ide s njima, već je rekla da želi sama – rekla je njena komšinica.

(Telegraf.rs)