PROCURELA FOTOGRAFIJA: Evo kako je izgledao bosanski ubica dok je GAZIO I UBIJAO LJUDE u Gracu!

ubica

Printskrin:xn--sterreich-z7a.at

Na fotografiji je krupniji čovek kraće brade, koji je uslikan baš u trenutku svog krvavog napada na slučajne prolaznike u Gracu

Pojavila se prva fotografija Alena Rizvanovića (26) koji je u Gracu ubio 3 osobe, kada je džipom naleteo na pešake i bicikliste koji su mu se u tom trenutku našli na putu. Austrijski mediji javljaju da je bio koncentrisan i odlučan u izvođenju svog krvavog pohoda na prolaznike.

Na slici se vidi kako drži obe ruke na volanu i gleda pravo ispred sebe, kao da je apsolutno rešen da zgazi sve pred sobom. Rizvanović je uleteo u pešačku zonu pravo na ljude i u tom stravičnom trenutku je zabeležena ova fotografija.

Rizvanović, kog strani mediji opisuju kao krupnijeg čoveka kratke brade, ubijao je ljude u Gracu, kada je život izgubilo i jedno dete.

Ubici je juče određen pritvor nakon saslušanja, kada je utvrđeno da ne postoji razlog za njegovo smeštanje u specijalizovanu ustanovu.

Tokom saslušanja Rizvanović nije odgovorio na pitanje o motivu, samo je rekao da je mislio da ga neko juri i da je zbog toga krenuo vozilom ka ljudima, za koje je mislio da ga prate, kako je saopšteno iz tužilaštva.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Telegraf.rs/ Izvor: xn--sterreich-z7a.at)