PRIRODA ILI ZAVERA: Na Balkanu veštački izazvane klimatske promene da “utabaju” put za gajenje GMO!

oluja

Foto: Tanjug/AP

Stiče se utisak da je ceo Balkan ušao u neku drugu dimenziju gde se svakodnevno menjaju vremenske prilike i gde se pojavila jedna neobično ekstremna klima.

U poslednjih desetak godina, a pogotovo meseci, ceo Balkan su pogodile ekstremne vrmenske prilike koje su nanele veliku štetu poljoprivredi svih malih državica koje su tu nalaze.

Hrvatsku, BiH i Srbiju su pogodile neverovatne suše (leto 2012.), zatim ledene kiše i mraz (zima 2014.), pa poplave (jesen 2010. i proleće 2014., možda i ove 2019.), onda mini tornada, pijavice i oluje koje su nosile krovove i čupale drveće. I zadnjih nekoliko godina svi starosedeoci balkanskih država komentarišu kao “čudne” i “neshvatljive.

Sve više stanovnika ostaje bez krova nad glavom, a države trpe neviđenu materijalnu štetu. Svake godine je sve lošija žetva i sve slabiji prinos useva. Zbog stalnih kiša, pogođene su i turističke sezone.

Na ovaj način je područje koje može da nahrani celu Evropu, primorano da uvozi svinjetinu i junetinu, kao i mleko, voće, pšenicu i kukuruz.

“USTAŠKE PESME IM NE SMETAJU, a problem je PUKNI ZORO” Bura u Podgorici i dalje traje: Crnogorska vlada tvrdi da je napad izmišljen

Postavlja se pitanje da li su ove ekstremne prilike posledica upotrebe svojevrsnog klimatskog oružja za koje ne postoji sumnja da već postoji (HAARP na primer)?

Da li su dakle poplave i druge vremenske neprilike namerno izazvane kako bi balkanski seljaci morali da seju ’đavolje seme’ multinacionalnih kompanija koje žele da zauzmu ova tržišta i iskoriste važnu geostratešku poziciju?

Vrlo je važno navesti primer Kenije. Tamo se pre sedam godina poremetio ustaljeni godišnji ritam kišnih sezona, čime je došlo do nemogućnosti uzgajanja useva.

Uz svu tu nevolju, Keniju su preplavile i razne velike, strane korporacije koje su zagadile zajedničke zalihe vode. Iznenadne suše su takođe uzrokovale pojavu invazivnih korova i zaraznih bolesti stoke koje su nekim uzgajivačima desetkovale cela krda.

Zatim se pojavljuju Donald Tramp i zemlje G8, zatim Bil Gejts i Monsanto kao ’spasioci’ gladnog stanovništva.

U sklopu samita zemalja G8 18. Maja 2012. Godine, Barak Obama je najavio osnivanje Novog saveza za sigurnost hrane i prehranu i okupio 45 multinacionalnih korporacija koje su se obavezale da će uložiti skoro 3,5 milijardi dolara u Afriku. Ove korporacije uključuju Monsanto, Singentu, Jara internacional, Kargil, DuPont i PepsiKo.

Ipak, smatra se da ova obećanja nisu motivisana humanitarnim pobudama, već čistim biznisom.

Novi plan Donalda Trampa neće rešiti problem galdi u Africi, već će samo produbiti siromaštvo i nejednakost širom kontinenta.

OBRT U PRIČI KOJA JE OBIŠLA CEO SVET: Svi su videli čoveka-mumiju koga je medved držao u jazbini mesec dana, a sada se saznalo ŠTA SE ZAISTA DOGODILO! (UZNEMIRUJUĆE 18+)

Osvrnimo se sada ponovo na Balkan. Naime, nakon suša koje su zahvatile ceo region pre dve godine, ali i nakon nedavne poplave u kojoj je u najvećoj meri stradao kukuruz, plasirana je vest da GMO kukuruz odoleva i najvećoj suši. Mediji su nedavno objavili da je Monsanto,  američka kompanija koja je najveći proizvođač GMO proizvoda, nakon polava donirala 445.000 evra vredno seme kukuruza poljoprivrednicima u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Mnogi misle da je na ovaj način kompanija iskoristila katastrofalne poplave kako bi u tajnosti i pod velom humanosti uvela GMO seme na ove prostore.

Opasnosti GMO proizvoda se mogu uočiti u SAD gde se GMO usevi sade već godinama, a svaki četvrti stanovnik je alergičan na gluten. U Evropi je stopa alergičnih na gluten veoma mala, a u Rusiji i Kini gde se GMO usevi uopšte ne gaje, alergija na gluten je gotovo nepoznata. Biolozi su takođe utvrdili i probeleme sa neplodnošću kod žena.

Da li male države na Balkanu očekuje kenijska sudbina?

Postoje nebrojani dokazi da je HAARP oružje koje upravlja vremenskim prilikama. Još devedesetih godina je američki naučnik Nik Begič govorio o opasnostima koje donosi HAARP program.

Pre nekoliko godina, suše ogromnih razmera su pogodile Iran, koji je optužio SAD za namerno izazivanje suše posredstvom HAARP-a. Mnogi tvrde da je na isti način izazvan cunami u Japanu, te brojni zemljotresi u Kini, iako je to nemoguće sudski dokazati.

DOBRIVOJU JE KONSTANTOVANA LEUKEMIJA PRE 4 GODINE: Onda se jednog aprilskog dana pojavila Sofia i desila se magija

Ipak, nameće se pitanje zašto je napadnuto baš ovo područje? Mora se uzeti u obzir da su Hrvatska, Srbija, kao i Bosna i Hercegovina deo nekog šireg plana, pošto je i rat na istoj teritortiji izazvan nekakvim inženjeringom.

Ni HAARP ni masoni ne mogu da unište ljude dok god se oni nisu udaljili od Boga i vere. Ako se čovek potpuno udaljio od Boga i prirode koju mu je Bog dao na upravljanje, onda je kroz njega počeo da deluje đavo.

Čovek će sam sebe uništiti tehnikama kojima je ovladao, uništivši prirodu koja ga okružuje. Bog je sve to dozvolio kako bi zlo samo sebe uništilo.

     

(Dnevne.rs/izvor: Balkanspress.com)