Predstavljamo vam 5 tipova srcelomaca koje bi trebalo da izbegavate ukoliko ne želite da prođete slomljenog srca

 maneken

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Žene su oduvek padale na opasne momke. Na žalost, realnost je puno okrutnija. .

1. Ženskaroši

Primetite li da vaš novi muškarac neprestano odmerava žene oko vas, vreme je da sebi postavite pitanje: „Jesam li mu dovoljna?“. Zaljubljeni muškarac se tako ne ponaša pa nađete li se u sličnoj situaciji budite na oprezu.

 

[adsenseyu4]

 

2. Lažljivci

Iako mnogi smatraju da su sitne laži bezopasne i normalne, varate se. Osoba koja je spremna lagati da bi prikrila ili izbegla konflikt spremna je i na puno veće laži. Ne uzimajte ovakvu situaciju zdravo za gotovo.

3. Egotripovi

Lepo je kada neko ima visoko mišljenje o sebi, ali kada vam to svakodnevno nabada na nos, nešto ne štima. Govori li vam gotovo svakodnevno kako možete biti ste srećni što ste pronašli muškarca poput njega, vreme je da potražite nekog prizemnijeg. Ne dozvolite da vam usadi osećaj manje vrednosti.

umor

Foto: Dnevne.rs /pixabay

4. Muljatori

Zaljubljeni muškarac voli da provodi vreme sa svojom boljom polovinom. Događa li se suprotno, to bi trebao biti signal da nešto ne štima. Ako ste navikli na njegovo otkazivanje večera i sastanaka zbog nekih važnijih stvari, budite spremni i na raskid. Radije nađite nekoga kome ćete vi biti najvažniji.

5. Bivši

Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao neka ostane prošlost. Brojna iskustva žena širom sveta su pokazala kako naknadni pokušaji gotovo nikada ne urode plodom. Pomirite se sa činjenicom da je gotovo i krenite dalje.

(Dnevne.rs /Svetplus)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]