Poznato u kakvom je stanju pekarka u koju je pucao ljubavnik: Uz nju su roditelji, deca i suprug (FOTO)

PAR

Foto: Facebook

Gordana K. (37), pekarka iz Bariča, koju je prekjuče na Čukaričkoj padini u Beogradu hicem iz pištolja hteo da ubije bivši ljubavnik Ahmo H. (60), pa pokušao da presudi i sebi, i dalje je u teškom stanju i lekari joj se bore za život.

Uz Gordanu su njeni roditelji, deca, ali i suprug Dalibor, koji ju je juče posetio u bolnici.

– Ne znamo ni mi šta se desilo, pa ne bismo komentarisali to što se dogodilo. Gordana je u bolnici, teško je… Samo neka preživi i bude dobro. Moj sin i njeni roditelji otišli su da je posete – rekao je svekar teško povređene Gordane.

Podsetimo, krvava drama odigrala se u petak oko 11 sati, kada je u pekaru u kojoj Gordana radi uleteo Ahmo i pucao joj u glavu. Gordana je uspela da se zaštiti rukama, što joj je spaslo život. Pošto je pogodio Gordanu, Ahmo je ispalio hitac sebi u glavu, ali je i on preživeo.

GORI NEBO NAD SRBIJOM: Moćni “Pancir S1” pokazao kako će braniti SRBIJU OD NEPRIJATELJA (VIDEO) (FOTO)

– Ahmo i Gordana navodno su bili tri nedelje u vezi, a onda je ona rešila da prekine. Htela je da spase svoj dugogodišnji brak, u kome je rodila četvoro dece. Međutim, Ahmo je bio patološki zaljubljen u nju i nije mogao da se pomiri s tim. Opsedao ju je porukama, na koje ona, navodno, nije odgovarala – kaže izvor i nastavlja:

– Slao joj je da je voli i da je ona njegova ljubav. Obasipao ju je komplimentima i tepao joj “kuco”, “maco” i “ljubavi”. Videvši da ne može sama da izađe na kraj s njim, ispričala je sve mužu. Samo dan pre krvoprolića, Gordana, njen muž i Ahmo našli su se na kafi, a ona mu je ponovila da ne želi da ima bilo šta s njim.

To je navodno toliko pogodilo Huseinovića, koji je i sam oženjen i ima dva sina, da je rešio da ubije ljubavnicu i sebe.

     

(Dnevne.rs /Telegraf.rs/ Kurir)