POVRATAK NORMALNOM ŽIVOTU: Evo kako danas priča o bivšem mužu i depresiji, nakon teške faze

ana

Foto: printskrin

Ana Sofrenović se polako ali sigurno vraća normalnom životu, ponovo igra u pozorištu i, kako sama kaže, u stanju je da zapamti tekst.

Ipak, težak životni period, u kom je čak i putem Fejsbuk statusa javno priznala koliko je slomljena, je konačno iza nje, a glumica danas tvrdi da razvod od kolege Dragana Mićanovića nije bio uzrok depresije i suicidnih misli.

– Nije, iako znam da su to mnogi dovodili u vezu – priznala je Ana u intervjuu za “Gloriju”, a zatim se osvrnula na sadašnji odnos sa nekadašnjim partnerom sa kojim tvrdi da je ostala u dobrim odnosima. – On se meni našao u izuzetno teškim trenucima. Nadam se da sam se i ja njemu.

U tom smislu smo izlazili jedno drugom u susret, jer nismo prestali da budemo ljudi koji se poznaju i koji će se voleti na tom ljudskom nivou i zbog dece.

-Ali i zato što nemamo loše mišljenje jedno o drugom. Mi smo se razišli u nekim stvarima koje čine par, ali ne i u suštinskim vrednostima, tako da je to što smo ostali u finim odnosima meni najveća vrednost.

HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR OD 31. OKTOBRA DO 20. NOVEMBRA 2019: Blizancima prete nemir i nervoza, Rakovi moraju da se čuvaju svađe

Naša deca to osećaju na najlepši mogući način – istakla je Sofrenovićeva i dodala da joj je stručna pomoć znatno olakšala proces oporavka i vraćanja normalnom životu.

– Prolazila sam kroz razne faze, i jeste bilo i mraka i svega, ali sam se uvek trudila da isplivam i što pre odreagujem.Jednsotavno, nisam bila pripremljena za sve što mi se izdešavalo i dugo mi je trebalo da to prihvatim.

-Veoma sam nezavisna i ne tražim pomoć lako.Trebalo mi je vremena da prelomim, da to učinim, da spoznam da je sve to okej i da ću time sebi mnogo olakšati; neke procese skratiti, ubrzati. Shvatila sam da je traženje pomoći deo moje apsolutne odgovornosti, ne samo prema sebi nego i mojoj okolini – zaključila je glumica.

     

(Dnevne.rs/Izvor: N.M.,Pulsonline.rs)