Potresna poruka Sanje Papić: “MILI MOJ, NAJVOLJENIJI”, prvi put u javnosti na komemoraciji ubijenog supruga (FOTO)

ubijen

Foto: Instagram

Komemoracija poznatom advokatu Dragoslavu Miši Ognjanoviću, koji je ubijen u subotu ispred svog stana na Novom Beogradu, održava se danas u prostorijama Advokatske komore Srbije.

Tamo su se okupili porodica, prijatelji i kolege, kao i njegova supruga Sanja Papić, koja se pojavila prvi put u javnosti nakon ubistva Ognjanovića.

Komemorativnom skupu prisustvuje više od 50 advokata, tužilaca i sudija i prijatelja ubijenog advokata, a među njima predsednik Advokatske komore Srbije Viktor Gostiljac, predsednik Advokatske komore Beograda Jugoslav Tintor, advokat Goran Pantić iz Niša, Dragan Živković iz Požarevca…

Uplakana udovica Miše Ognjanovića stigla je u Advokatsku komoru nešto posle 14 časova.

Potresna poruka Sanje Papić

Vest o njegovoj smrti Ognjanovića u potpunosti je slomila njegovu suprugu, nekadašnju misicu Sanju Papić.

Sanju je tragična vest dočekala u Hrvatskoj, gde je bila na odmoru sa ćerkicom Larom, a od šoka nije mogla da dođe sebi.

RODILA GA U 17. GODINI, PA GA DALA U DOM U ZVEČANSKOJ: Ovo je Igor, sin Ane Bekute (FOTO)

Dva dana nakon Ognjanovićeve smrti, Sanja je na društvenim mrežama podelila emotivnu poruku upućenu svom suprugu.

– Mili moj, najvoljeniji – napisala je Sanja.

Foto: Instagram

Dragoslav Miša Ognjanović i Sanja Papić venčali su se u avgustu 2017. godine, nakon tri godine veze. U oktobru iste godine dobili su ćerku Laru, koja je advokatu treće dete, budući da iz prethodna dva braka ima dva sina.

Ubijen ispred zgrade

Podsetimo, Dragoslav Ognjanović, poznati advokat koji je važio za jednog od najpoznatijih krivičara u zemlji, ubijen je u subotu uveče u Ulici antifašističke borbe.

FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM

U pucnjavi je u ruku ranjen i njegov prvi sin Petar (26). Prema rečima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao: “Tata, tata!”.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)