POTRESNA ISPOVEST VOZAČA HITNE POMOĆI: “POKUŠAVALA JE DA POMERI RUKU, NIJE KRVARILA I TO JE DEU SPASILO SMRTI” (FOTO)

HITNA

FOTO: PRINTSCREEN / YOUTUBE

Vozač Hitne pomoći Dušan Vranešević koji je vozi pacijenta na dijalizu bio je prvi koji je prišao voditeljki Dei Đurđević koja je u četvrtak rano ujuturu doživela saobraćajnu nezgodu u blizini bolnice Dragiša Mišović.

Dušan je kaže svestan šta je učinio za voditeljku. – Njoj je ruka bila otkinuta u blizini ramena i začudo, ta rana nije krvarila.

Njoj se organizam bukvalno smrzao. To znam jer sam u ruci već pripremio kaiš s pantalona da joj podvežem ranu, ali nije bilo potrebe za tim. Da je njoj krv iz te rane tekla kao što bi trebalo, ona bi za kratko vreme iskrvarila – objasnio je Dušan za “Kurir”.

On je odmah o toj povredi obavestio kolege, koji su bili na putu do njih.

– Neki od prisutnih su prilazili devojci u nameri da je nose u bolnicu “Dragiša Mišović”. Nisam im dozvolio da joj priđu, objašnjavajući da ne smeju da je pomeraju. S druge strane, vikali su na mene da je ja vozim, a ja nisam imao uslova za to. I ono najbitnije, sve sam upozorio da devojka ne sme da sazna da joj je ruka otkinuta, bar ne u tom trenutku – priča sagovornik.

ŽIVOTNA DRAMA: Seka Aleksić izgubila bebu, Veljko je odveo OVDE i vratio iz mrtvih

On je istakao i da se Dea žalila na bolove u ruci koju je pokušavala da pomeri.- Primetio sam da je pokušavala da je pomeri, ne znajući da je nema. Pomerio se taj ostatak pri ramenu.

Govorio sam joj da je ruka tu i da je povređena.  Sve vreme sam s koleginicom pokušavao da joj skrenemo pažnju da ne vidi otkinutu ruku – priča Vranešević.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)