POTRESNA ISPOVEST ĐOŠINE MAJKE: Mom sinu su dugovali pare, svaki dan se nervirao – nije mogao da JEDE DANIMA! (INFO)

glumac

Foto: telegraf

Tako mu je teško bilo – rekla je Zorka Mitić, majka legendarnog glumca koji je preminuo u 49. godini u Beogradu

Glumac Bogoljub Mitić Đoša preminuo je u Beogradu u 49. godini života.

Bio je vedrog duha i pun optimizma, njegova majka Zorka Mitić je u potresnoj ispovesti otkrila je da on svoje poslednje dane proveo pod ogromnim stresom i bolom u duši.

[adsenseyu1]

– Ostali su mu dužni pare, on je od svog novca plaćao glumce, a više nije imao dovoljno.

On se toliko nervirao, nije mogao da jede danima, tako mu je teško bilo. Neke kolege su ga tužile za pare, neke su oprostile…

SILVANA ARMENULIĆ MISTERIOZNO JE POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Ovo je ćerka pevačice, koja i danas ne može da preboli smrt majke (FOTO)

Kako ko… Svaki dan se nervirao, a nije imao novac, jer su mu dužnici nisu vraćali. Sve ga je to ubilo – izjavila je gospođa Mitić.

NEĆETE VEROVATI O KOME JE REČ: Ona je sa 17 silovana i odbila da ABORTIRA, rodila je sina koji je danas velika SVETSKA ZVEZDA (FOTO)

Ona je ispričala da sje Đošu zabolelo i to kada se u u nekim medijima pojavila informacija da je on navodno uhvaćen sa 50 grama kokaina, što je on i demantovao.

– Stalno je govorio da ne brinem i evo. Moj Đoša je mnogo bio vezan za porodicu. Zbog svih tih problema njega više nema – ispričala je kroz suze Đošina majka, i dodala…

SMRT KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Poslednja 24 sata Bata Đoše pre nego što ga je ćerka pronašla mrtvog u stanu (FOTO)

– On je mnogo dobar čovek, ne što je moj, ali toliko je dobar. Kod njega uvek sve može, dobar je. Pa on je toliko veseo, znate li vi? Kad je prvi put otišao da snima “Porodično blago”, rekao mi je: “Majko, ja sam sad na krovu sveta – rekla je, između ostalog ona.

Legendarni Đoša biće sahranjen u Vlasotincu.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs/izvor: Srpski telegraf )

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]