POTRESNA ISPOVEST DEČKA DEVOJKE UBIJENE NA PUMPI: Ne znam kako ću da prebolim moju Kristinu, NISMO SE RAZDVAJALI! (FOTO)

par

Foto: printskrin /fejsbuk

Očekujem da će ga policija brzo uhapsiti i da će posle toga biti izveden pred sud.

Nadam se da će biti osuđen na maksimalnu kaznu zatvora, jer bi sve ispod toga bila velika bruka i sramota za naše pravosuđe! Napadač je došao sa namerom da opljačka pumpu.

Nosio je napunjen i repetiran pištolj i znao je šta može da se desi! – ogorčeno kaže Igor Debeljak, momak Kristine Kaplanović, koja je brutalno ubijena na benzinskoj pumpi na autoputu Beograd-Niš. Igor kaže da je rana još sveža i da mu je veoma teško da priča o devojci posle njenog ubistva.

[adsenseyu1]

– U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled! Radio sam na istoj benzinskoj pumpi, pre nego što se Kristina tu zaposlila. Često sam išao kod kolega u posetu i upoznao sam je baš tamo gde je ubijena… Kada sam je prvi put video, odmah mi se svidela. Kolege su nas upoznale i posle toga smo bili nerazdvojni.

Zabavljali smo se oko pola godine i planirali smo ozbiljnu vezu… – priseća se Igor. Kristina je izdahnula 29. maja uveče u Urgentnom centru u Beogradu, a Igor je neprekidno bio uz nju.

BOJANINA ISPOVEST ZAPREPASTILA SVE: Sela sam u autobus za Valjevo i ćaskala sa devojkom pored. Tada kreće moj KOŠMAR!

– Svakodnevno sam u kontaktu sa njenim roditeljima i sestrama. Svima nam je teško.Ne znam kako ću da prebolim Kristinu.

TUGA DO NEBA: Devojčica (15) se požalila na jake bolove u stomaku, nedugo zatim je preminula (INFO)

Pokušavam da im pomognem koliko mogu, jer su u teškoj materijalnoj situaciji. Bio sam uz njih čim sam saznao za nesreću na pumpi.

devojka

Foto: Facebook/Printscreen/Kristina Kaplanović

Sada radim na drugom poslu i nastojim nekako da prebolim ove teške trenutke…

To će biti veoma teško, jer mi je Kristinino nasmejano lice neprekidno pred očima – drhtavim glasom kaže Igor Debeljak.Kristina je teško ranjena 25. maja uveče na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu.

U momentu pljačke je radila sa dvojicom kolega, a u kasi je bilo svega 10.000 dinara.

[adsenseyu4]

Njih troje su se sklonili u stranu čim su videli razbojnika s pištoljem, jer imaju direktivu firme da u takvim slučajevima bez opiranja predaju sav novac.

Međutim, napadač je gurnuo jednog mladića i pištolj je odmah opalio, jer je bio napunjen i repetiran. Metak je pogodio Kristinu u potiljak i razneo joj mozak!

Kada je pala, oblivena krvlju, napadač nije ni pokušao da uzme novac, već je uspaničeno pobegao.

OTIŠLA IZ BEOGRADA: Studentkinja koju je TRAŽILA CELA SRBIJA odlučila da se skloni, evo i zbog čega

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Izvor: D. Ćuruvija, Alo.rs

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]