POSLEDNJI DETALJI UŽASA U BEČIĆIMA: Verenici pretrčavali ulicu na mestu izbledelog pešačkog prelaza kada ih je POKOSIO AUTOMOBIL (INFO)

zrtve

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Verenici Miloš Vukomanović (25) iz Zvečana i Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva, koje je preksinoć u Bečićima pokosio automobil, pretrčavali su ulicu na pešačkom prelazu koji više “nije u funkciji”, kako su objasnili u opštini Budva.

Vukomanović je stradao na licu mesta, dok se Rudinac nalazi u bolnici i zadobila je teške telesne povrede.

Kako pišu crnogorski mediji, verenici iz Srbije, koji su u bili u Crnoj Gori na sezonskom radu, pokušali su da pređu ulicu na nekadašnjem pešačkom prelazu koji više nije u funkciji.

– Zbog toga tragovi zebre na bulevaru nisu ponovo iscrtani već je novi pešački prelaz iscrtan dvadesetak metara dalje – rekli su u opštini za “Vijesti”.

Kako piše ovaj medij, Miloš i Snežana su se navodno dvoumili da li da pređu ulicu na ovom mestu. Kako su ispričali svedoci užasne nesreće, mladi par je krenuo da pređe ulicu na ovom mestu, potom su se vratili, a onda ipak pokušali da pretrče ulicu, ali ih je u tom momentu pokosio automobil.

Automobilom smrti upravljala je Emina Adrović (23) iz Budve. Ona je odmah nakon nesreće uhapšena, i određen joj je pritvor do 30 dana. Istraga ove užasne saobraćajne nesreće koja se dogodila 44 minuta posle ponoći je u toku.

NEVEROVATAN OBRT: Braća Stefan i Nikola udavili su se na Srebrnom jezeru, a sada je SVEDOK PROMENIO ISKAZ

Miloš je kako saznajemo rođen u Zvečanu, a završio je Fakultet za hotelijerstvo i Turizam u Vrnjačkoj Banji, dok je Snežana iz Kraljeva. Njih dvoje su bili u vezi nekoliko godina, bili su nerazdvojni pa su zajedno došli u Crnu Goru da rade sezonski posao.

Kako stoji na njihovim Fejsbuk profilima, koji su puni zajedničkih fotografija, verili su se u septembru prošle godine. Miloš i Snežana u Bečićima bili su zaposleni u jednom luksuznom rizortu.

U Snežaninoj porodičnoj kući danas nema nikoga. Porodica je otputovala u Crnu Goru čim su im javili za nesreću. Komšije o Snežani imaju samo reči hvale. Isto i za Miloša koji je odsedao u njenoj kući kad god bi boravio u Kraljevu.

Kako saznajemo, u Crnoj Gori sa njima je bila i Snežanina rođena sestra Anica, međutim, ona u trenutku nesreće nije bila sa njima.

(Dnevne.rs /Izvor:  Blic , ž , Vijesti)