POSLEDNJI DETALJI UBISTVA U VALJEVU: Svaki metak bio je za Damjana! (INFO)

zrtva

Foto: Fejsbuk

Nasumične pucnjave u klubu „Zipa“ nije bilo, svaki od metaka koje je ispalio uhapšeni Sreten Nikolić (22) bio je namenjen Damjanu Dragojloviću (25), koji je i usmrćen sa tri hica u leđa, pokazuju novi detalji istrage, saznaje „Alo!“.

Valjevo je i dalje u šoku zbog zločina koji se dogodio u noći između subote i nedelje u noćnom klubu u centru grada. Jedan mladi život je ugašen, a još troje ljudi je ranjeno. U krivičnoj prijavi policije protiv Nikolića delo je kvalifikovano kao teško ubistvo. Novi rezultati istrage, uključujući i izjave mnogobrojnih svedoka, ukazuju na to da se Nikolić posle incidenta na ulici ispred kluba „Zipa“ vratio sa pištoljem upravo sa namerom da puca u Dragojlovića.

– Pošto je prvo ispalio dva metka u ulazna vrata i izlog kafića, on je ušao u objekat i cev pištolja uperio u Dragojlovića, koji je, videvši ga, počeo da beži u donji deo kluba.

[adsenseyu4]

Svi meci koje je uhapšeni ispalio išli su u pravcu poginulog, a tri su ga pogodila u leđa i nanela mu smrtonosne rane. Drugi hici pogodili su Damjanovog druga D. M. (26), koji se nalazio sa njim u društvu, i D. P. (40), gosta kluba koji se nalazio na liniji vatre. Sreća i gotovo čudo je da nije bilo više povređenih, s obzirom na to da je lokal bio pun gostiju – priča naš izvor.

ljubav

Foto:Facebook/Valentina Puce

Pre zločina, kako dodaje, Damjan i Sreten su imali verbalni i fizički sukob ispred objekta. Iako je tada Nikolić izrekao pretnju „dizanjem u vazduh dinamitom“, po izjavama svedoka, prisutni su uspeli „da spuste loptu“ i izgledalo je kao da su mladići izgladili sukob.

[adsenseyu1]

Međutim, Damjan je ušao u klub i stao u blizini ulaznih vrata, a Sreten je otišao po pištolj, vratio se posle 15 minuta i počinio zločin.

– Naš sin jeste bio vatreni navijač Zvezde, ali nije bio huligan. Radio je u klubu „Zipa“ kao član obezbeđenja, ali ne da bi sprovodio, nego da bi sprečavao nasilje. Svako može da potvrdi da nije bio nasilan i nije ni kao pripadnik obezbeđenja niti kao „delija“ učestvovao u prethodnim sukobima koje je ubica imao s njima. Ostali smo bez njega, ali nećemo odustati od toga da se dođe do pravde – priča u šoku i neverici Damjanov otac Vlatko.
On i supruga Ljiljana imaju starijeg sina Matiju, kome je uskoro trebalo da pripremaju svadbu.

(Dnevne.rs /Izvor: P. Vujanac, alo.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]