POSLEDNJI DETALJI TRAGEDIJE KOD UBA: Vozač nije znao da je put zatvoren, zakucao se u betonsku prepreku (FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA)

rupa

Foto: Telegraf

Na licu mesta je nastradao je suvozač M.S (68), koji je iz Beograda, dok su vozač M.J (69) iz Beograda, kao i putnik koji je sedeo na zadnjem sedištu povređeni

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na neotvorenom autoputu Ub-Lajkovac, na Koridoru 11, u ubskom selu Stublenica, poginula je jedna osoba, dok su dve osobe povređena.

[adsenseyu5]

Nesreća se dogodila jutros oko 4 časa, kada je džip marke “mercedes”, stranih registarskih tablica, probio zaštitnu bankinu na kraju te izgrađene deonice i sleteo sa puta.

U tom delu počinje neizgrađena deonica autoputa Ub- Obrenovac, a “mercedes” je upao u rupu, duboku preko dva metra.

NI NAS NEĆE ZAOBIĆI: U Hrvatskoj za sutra najavili snežni haos! (GRAFIKON)

znak

Foto: Telegraf

Kako saznajemo, na licu mesta je nastradao je suvozač Miroslav J (69), dok su vozač M.S (68) iz Beograda, kao i putnik koji je sedeo na zadnjem sedištu povređeni.

Vozač, kao i putnik koji je sedeo na zadnjem sedištu su zbrinuti u valjevskoj bolnici i nalaze se u teškom stanju.

[adsenseyu1]

Dosadašnja istraga je pokazala da se vozač uključio na autoput u lajkovačkom selu Nepričava, gde stoji stabla kojom je obeleženo uključenje na autoput za Beograd, iako ta deonica nije puštena u saobraćaj.

RADNIK ‘LIDLA’ DOBIO OTKAZ: Stizao na posao najmanje sat pre početka smene da bi pripremio radnju, što se nije svidelo poslodavcu (INFO)

Pored toga, sa jednog dela uključenja na autoput je sklonjena betonska prepreka.

Pretpostavlja se da vozač nije ni znao da ta deonica nije završena, jer na mestu gde se završava autoput, gde je sleteo “mercedes”, nema tragova kočenje.

ISPOVEST NEDE UKRADEN ŠOKIRALA JAVNOST SRBIJE: Pretio mi je i ucenjivao me seksom (INFO)

Vozač je probio betonsku prepreku i sleteo u kanal.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: S.S, Telegraf)

[adsenseyu2]