POSLEDNJI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U ČAČKU: Zagrlio ga, pa sasuo u njega 6 metaka! (INFO)

ubistvo

Foto: printskrin -kurir

ČAČAK – Čačanin Saša Ćubović (34) ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u nedelju oko šest ujutru u fast fud restoranu ‚„Silver haus‘‘ u centru Čačka. Njega je s više hitaca iz pištolja usmrtio Vladica Pušica (32), bivši robijaš i žestoki momak iz Čačka.

Vladica Pušica (32), bivši robijaš, uhapšen pod sumnjom da je izrešetao Čačanina Sašu Ćubovića (34) naočigled zaposlenih i gostiju lokala

Osumnjičeni se predao policiji ubrzo nakon zločina. Međutim, motiv ubistva zasad nije poznat.

[adsenseyu5]

– Sve se dogodilo naočigled zaposlenih i gostiju restorana u koji Čačani dolaze kad završe s noćnim provodom. Osumnjičeni Pušica je s jednom devojkom sedeo u restoranu kada je u lokal ušao drugi mladić.

On je prišao i srdačno se pozdravio, čak su se i zagrlili, kao da su stari poznanici. Malo su razgovarali i sve je delovalo najnormalnije. Nikom nije palo na pamet šta će uslediti – objašnjava jedan od očevidaca.

UBICO, IZGAZIĆU TE, ODLAZI SE IZ SRBIJE! Vojislav Šešelj uputio brutalne pretnje slavnom glumcu Žarku Lauševiću! (INFO)

Gosti se prestravili

Međutim, kada se taj momak odmakao, Pušica je izvadio pištolj i izrešetao ga ispred svih. – Ćubović je u lokvi krvi ležao na podu, a Pušica je držao pištolj u ruci. Svi koji su se zatekli u restoranu prestravili su se. Nikom nije bilo jasno zbog čega ga je ubio – rekao je svedok zločina.

Ubrzo su stigle policija i Hitna pomoć, koja je mladića prevezla do čačanske bolnice.- Ranjeni muškarac dovezen je u 6.50 bez vitalnih funkcija, a nakon pokušaja reanimacije podlegao je povredama. Imao je šest prostrelnih rana u grudnom košu, lumbalnoj regiji i predelu glave – izjavila je portparolka Opšte bolnice dr Biljana Kočović.

[adsenseyu1]

Ranjen u avgustu

Ubijeni Ćubović radio je kao vozač kamiona u firmi roditelja i nije imao problema sa zakonom. S druge strane, Pušica je policiji poznat odranije. On je sredinom avgusta ranjen u klasičnoj sačekuši ispred svog stana u Topličkoj ulici u Čačku.

Pogođen je sa tri metka u noge, a napadač je od tada u bekstvu. Pušica je bio na lečenju u Beogradu, a otkako je izašao iz bolnice, kretao se pomoću štaka. Policija je saslušala očevice, kao i nekoliko osoba iz kriminalnog miljea, ali zasad malo šta ukazuje da je ubistvo u fast-fud restoranu povezano s ranjavanjem Pušice.

Bila mu ugrožena bezbednost

TEK IZAŠAO IZ ZATVORA

Osumnjičeni Pušica letos je izašao iz zatvora. Kako smo saznali, iako je na robiji proveo duže vreme i imao uslove da izlazi na vikende, oni mu nisu bili omogućeni jer su u Upravi za izvršenje zatvorskih sankcija procenili da mu je „napolju“ bezbednost ugrožena.

Unakazili mladića 2005.

NABILI MU FLAŠU U GRKLJAN

Za Pušicu se prvi put čulo 2005. godine, kada je sa još trojicom Čačana u „Gradskoj rupi“ brutalno premlatio Dragana Beloševića. Oni su tom momku nabili u grkljan pivsku flašu i slomili je šutirajući ga. Beloševiću je lobanja pukla na više mesta, polomljene su mu obe očne šupljine, desno oko je ispalo, a jagodična kost smrskana.

U 2007. u valjevskom zatvoru Pušica je učestvovao u masovnoj tuči čačanskih i beogradskih zatvorenika u borbi za prevlast u ovoj zatvorskoj ustanovi. Tom prilikom nastradao je Lazar Kovačević, jedan od aktera tuče u „Gradskoj rupi“ u Čačku.

(Dnevne.rs /Izvor: Denis Čeković, Kurir)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu2]