Poslednji detalji napada na Sergeja Trifunovića: Nasilnik vikao: “JE L TI VUČIĆ OVO KUPIO” (VIDEO)

glumac

Sergej Trifunović, vođa PSG, Foto: Printscreen/Instagram

Do incidenta u centru Beograda, kada je napadnut lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović, došlo je dok je pokret prikupljao potpise u Ulici knez Mihailovoj.

Prolaznik je prišao Trifunoviću i nakon kraće verbalne prepirke ga udario rukom u glavu.

– Skupljali smo potpise u Knez Mihailovoj i sve je teklo normalno.

Trifunović se u svom maniru šalio sa prolaznicima i u jednom trenutku je prišao čovek. Muškarac je viknuo Sergeju: “Jel ti ovo Vučić kupio”, zatim ga je odgurnuo i udario pesnicom u glavu. Trifunović mu nije uzvratio i nakon toga se situacija smirila – rekao je izvor “Blica” iz PSG-a.

OBRATITE PAŽNJU, CELA SRBIJA MORA DA ZNA ŠTA VAŽI OD SUTRA: Darija Kisić Tepavčević je saopštila SVE! (INFO)

Kako “Blic” saznaje, dvojica napadača na Trifunovića je uhapšeni, prema nezvaničnim informacijama reč je o Miloradu Đ. i Željku A.

Povodom ovog incidenta oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova, rekavši da je u centru Beograda došlo do narušavanja javnog reda i mira.

– Kako se sumnja, Ž. A. (67) udario je zatvorenom šakom, nakon kraće rasprave, predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, a potom je u drugom izolovanom incidentu, došlo do svađe između M. Đ. (66) i Trifunovića, bez fizičkog kontakta – navodi se u saopštenju.

Policija je, kako se dalje navodi, sprečila veće incidente i odmah privela dvojicu muškaraca i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, koje će odlučiti o daljem toku postupka.

   

Dnevne.rs, Blic, Nikolina Govoruša , Ivana Mastilović Jasnić