POSLEDNJI DETALJI KRVAVE TRAGEDIJE:”Pred pucanjem sam, hoće da me napusti”- ubica se žalio prijatelju dan pre ubistva

ubica

Foto: Fejsbuk

“U totalnom sam haosu, pred pucanjem sam, molim te, dođi da razgovaramo. Eksplodiraću, rekla mi je da neće više da živi sa mnom. Ona hoće da me napusti.”

Ovako se, kako “Blic” otkriva, Milen Milenović (31) obratio jednom od svojih najbližih prijatelja prekjuče u jutarnjim satima, a popodne se već u porodičnom stanu u zaječarskom naselju Kraljevica odigrala krvava tragedija.

Milenović je bacio svoju nevenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43) sa terase osmog sprata, a potom skočio i sam u smrt za njom.

Komšije i prijatelji za Tatjanu imaju samo reči hvale, dok Milena opisuju kao sklonog svađama i problematičnim situacijama.

[adsenseyu4]

– Tog jutra sam sreo Tatjanu u centru grada, bila je sva iznurena i videla joj se modrica, nije htela da priča, javila mi se i brzo prošla pored mene. Pretpostavio sam da je opet imala problema sa Milenom, ali nisam očekivao da će se ovo dogoditi – priča Tatjanin prijatelj.

Milen je istog jutra pozvao prijatelja.

– Pozvao me je da popijemo kafu, trebala mu je pomoć. Rekao mi je: „U totalnom sam haosu, pred pucanjem sam, molim te da dođem da razgovaramo.“ Bio je jako besan i pod stresom, jer je Tatjana rešila da ga napusti.

randjelovic

Foto: Privatna arhiva

Rekao mi je da će eksplodirati jer mu je ona rekla da neće više da živi sa njim i da će ga napustiti. Savetovao sam ga da porazgovaraju, da pokušaju da reše sve probleme jer su oboje bili razumni ljudi – kaže naš sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

Kako nezvanično saznajemo, problemi ovog para kulminirali su na nedavnom letovanju, kada je Tatjana rešila da okonča vezu.

O motivu krvave drame više će se znati nakon saslušanja Marije Ranđelović (23), ćerke iz prvog braka nesrećne Tatjane, koja je bila u stanu.

[adsenseyu1]

Policija je zasad utvrdila da je Milen Mariju pretukao i pritom joj smrskao jagodičnu kost, a Marija je dobila i potres mozga.

– Ne znamo šta je bio okidač za svađu jer devojka ne može da govori zbog polomljene kosti lica i pod sedativima je. Kako je ona jedini očevidac tragedije, sve pojedinosti utvrdićemo naknadno – saznajemo nezvanično iz izvora bliskih istrazi.

Tatjanina mlađa ćerka iz prvog braka od 17 godina, srećom, nije bila u stanu u trenutku tragedije.

Žrtva bila trudna?

Ubijena ima dve ćerke iz prvog braka, dok i ubica ima dete iz prvog braka od 10 godina. Za sobom su ostavili osmomesečnu bebu. A prijatelji bračnog para tvrde da je Tatjana nedavno saznala da je ponovo trudna. Ove nezvanične informacije juče nije bilo moguće potvrditi.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Ivan Popović, Suzana Božinović, Blic)

[adsenseyu2]