POSLEDNJI DETALJI JEZIVOG UDESA PEVAČICE: Od siline udarca u automobil Nataše Bekvalac njena beba ISPALA IZ AUTO-SEDIŠTA, vozač pokušao da POBEGNE (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Nataša Bekvalac na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajni udes na isključenju za Šajkaš dok se u vozilu nalazila i njena beba.

Kako saznajemo, beba je od siline udarca ispala iz auto-sedišta! Kako saznajemo Bekvalčeva je krenula u Beograd kada je u njen automobil udario drugi auto.

Kao i svake srede Nataša je i danas trebalo da odvede ćerku u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić video.

– Nataša je ispunjavala svoju obavezu i vozila bebu za Beograd kako bi je otac video u Centru za socijalni rad kada ju je udario Bugarski državljanin koji na automobilu nije imao retrovizor, pa je samim tim nije video. Na sreću, i ona i beba su dobro, niko nije povređen.

Policija je napravila uviđaj nakon čega se Nataša vratila u svoj stan u Novom Sadu. Sve je ok, ali Nataša je preživela veliki stres – potvrđeno je “Blicu” iz PR službe Nataše Bekvalac.

Kako nezvanično saznajemo, u Natašin automobil zakucao se Bugarski državljanin u “pasatu” engleskih registarskih oznaka koji je bio “do krova natovaren stvarima” i nije imao ni retrovizore!

MOGAO ME JE UBITI! Meštanin Brestača stopirao Lazića, on PROJURIO pored njega, a onda začuo lomljavu!

Vozač automobila koji je udario u pevačicina kola pokušao je, nakon udesa, da pobegne sa lica mesta, međutim u tome ga je sprečio mladić koji je u tom trenutku, takođe, kolima prolazio tuga. S obzirom da je u pitanju stranac, vozač “pasata” će biti procesuiran po ubrzanom postupku.

Kako saznajemo, Nataša je upravljala automobilom i bila je vezana, dok je u automobilu sa njom bila dadilja, kao i njena mlađa ćerkica koja je bila vezana i u auto-sedištu, međutim od siline udarca beba je ispala iz svog sedišta!

Policija je obavila uviđaj, a nakon toga pevačica je svoju ćerku hitno odvela u bolnicu na pregled gde je utvrđeno da je devojčica dobro i da nije poveređena.

Kako saznajemo, cela leva strana njenog automobila je razvaljena od siline udara.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)