POSLEDNJI DETALJI: JEZIVO SVEDOČENJE UČENICE Ušao je naoružan, ispod jakne imao pancir, pa izgovorio OVO! (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

“Čovek je ušao zakopčan, ispod jakne mu je stajao pancir, sa oružjem, sa automatskom puškom, bombama i, čini mi se, pištoljem.

On je ušao u učionicu 3/3, gde je rekao da će sve biti u redu samo ako oni njemu daju broj državne bezbednosti”, ovako početak drame u srednjoj Ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Velikoj Plani opisuje učenica T. Ž. (17).

Ona je za Sputnjik rekla da je u trenutku upada u učionici bilo dece, koja su odmah pozvala razrednog starešinu telefonom

„Profesor je rekao deci da izađu iz učionice i iskoristio trenutak nepažnje napadača koji je pored puške imao i eksploziv.

U jednom momentu profesor je zgrabio oružje u njegovim rukama i prislonio ga uz tablu. Tada je čovek zapucao i u tom trenutku je profesor povređen.“

NEĆU DA ŽIVIM SA MAJKOM: Sin Snežane Đurišić izašao iz zatvora i ŽIVI U HOTELU, a ovo ga je posle ROBIJE najviše zabolelo

Kako kaže T. Ž, profesor je zadobio povredu ruke, ali nije u životnoj opasnosti.Policija je ubrzo došla u školu i deca su evakuisana. T. Ž. dodaje da je napadača odvezla Hitna pomoć. Osim profesora, niko drugi nije povređen, rekli su u toj školi.

Podsetimo, Goran T. iz sela Livadice upao je danas u tu školu, dok je u toku bio šesti čas i pucao dva puta iz automatske puške. On je potom uhapšen.

Puška u torbi

Aleksandra Ilić, direktorka Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole kaže da se puška nije videla kad je čovek ušao, jer je bila u torbi.Kako se nezvanično saznaje, Goran je navodno kod sebe imao i ručnu bombu, pištolj i eksploziv trotil.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o čoveku koji ima psihičkih problema. Šta je bio konkretan okidač za ovaj incident, pokazaće istraga.

 

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Izvor: Sputnjik)