POSLEDNJI DETALJI ISTRAGE NESREĆE U BEOGRADU: Rade se zakucao u zgradu Vlade Srbije i usmrtio ženu i sina, preti mu 12 godina (INFO)

par

Foto: Printscreen

Rade Novitović (42) vozač automobila BMW, koji je u četvrtak rano ujutru izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću kod Vlade Srbije, u kojoj su nastradali njegov sin i nevenčana supruga, prošao je na crveno svetlo, utvrđeno je istragom.

Snimci sa sigurnosnih kamera ukazali su da je Novitović prošao na crveno svetlo na uglu Ulica kneza Miloša i Nemanjne u Beogradu, a potom je udario u kombi u kojem je bilo šest osoba

Na licu mesta nastradao je njegov sin Nikola (20), a na putu ka bolnici njegova nevenčana supruga Jelena Petković (35). Rade i njegov dvogodišnji sin, koji je takođe bio u vozilu, teško su povređeni. I sam Rade zadobio je teške telesne povrede i doktori su ga u jako teškom stanju odvezli u bolnicu gde mu se lekari i dalje bore za život.

Zbog ove stravične nesreće i sumnje da ju je izazvao, nakon što se oporavi, protiv Radeta Novitovića biće pokrenut postupak zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti saobraćaja za koje je zaprećena kazna zatvora od dve do 12 godina.

POTRESNA ISPOVEST VOZAČA KOMBIJA KOGA JE UDARIO BMW SMRTI: Čuo sam ovo i onda sam se samo probudio! (FOTO)

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se u četvrtak oko 6 sati ujutru kada je Rade Novitović prošao na crveno svetlo i udario u kombi koji je prevozio radnike na gradilište u Beogradu. Od jačine udarca automobil je prešao na suprotnu stranu ulice i udario u zgradu Vlade Srbije.

Kako je ispričale njegovi poznanici, Rade je u četvrtak sa porodicom išao ka bolnici u Tiršovoj gde je trebalo da se operiše dvogodišnji sin njegove nevenčane supruge.

   

Dnevne.rs, Blic