POSLEDNJI DETALJI HAPŠENJA UBICE IZ VETERNIKA: Procurelo gde se krio OTAC MONSTRUM posle KRVAVOG PIRA! (INFO)

sabo

Foto: Fejsbuk

Video sam gužvu i mnogo policijskih automobila i izašao. Ne znam ih. Nedavno su se doselili ovde. Živeli su na prvom spratu pomoćne kuće – ispričale su komšije nesrećne žene

Arpad S., koji je u nedelju uveče u Veterniku ubio suprugu Slaviću i ćerku N., koja nije imala ni dva meseca, nedavno je izgubio brata, a upravo u njegovom crnom BMW-u ga je policija pronašla u Bačkoj Palanci.

Arpad S. i njegova supruga živeli su kao podstanari u Kninskoj u Veterniku samo pet meseci.

[adsenseyu1]

Retko ko od komšija ih poznaje. U obližnju prodavnicu odlazila je samo ona. Gazde, koje su im izdavale jednu od pomoćnih kuća u svom dvorištu ne žele da pričaju za medije.

– Nemojte nas uvlačiti. Mi nemamo ništa sa ovim ubistvom. 

Foto: Facebook

Foto: Fejsbuk

Znamo što i vi, a za sve što vam je potrebno obratite se policiji i njihovim roditeljima – rekla je gazdarica i pripretila tužbom ukoliko se objavi slika delića njihovog imanja.

[adsenseyu1]

Većina komšija iz Kninske ulice za ovaj zločin su saznale tek jutros. Jedan od retkih koji je video policiju i gužvu rekao je:

– Video sam gužvu i mnogo policijskih automobila i izašao. Ne znam ih. Nedavno su se doselili ovde. Živeli su na prvom spratu pomocne kuće – rekli su.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu5]