POSLEDNJI DETALJI: Crnogorka pregazila verenike iz Srbije u Bečićima (INFO)

tuga

Foto: Privatna arhiva

Teška saobraćajna nesreća posle ponoći na bulevaru u Bečićima. Poginuo Miloš Vukomanović, a Snežana Rudinac povređena. Boravili u Crnoj Gori kao sezonski radnici

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila posle ponoći na bečićkom bulevaru u Crnoj Gori, stradao je mladi par iz Srbije. Dvadesetpetogodišnji Miloš Vukomanović iz Zvečana, na mestu je ostao mrtav, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva zadobila povrede opasne po život.

Oni su prelazili bulevar kada je na njih naletelo vozilo budvanskih registarskih oznaka. Za volanom je bila E. A. (23), koja je zadržana u stanici policije. Kako nezvanično saznajemo, ona je ćerka bivšeg policajca i vlasnika ugostiteljskog objekta na Svetom Stefanu.

Teško povređena Snežana prevezena je u risansku bolnicu, gde joj se lekari bore za život. Kako smo saznali, Snežana i Miloš upoznali su se na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, a u Crnu Goru su otišli na sezonski posao.

U porodičnoj kući Snežaninih roditelja Radovana i Nade u Ulici Ivana Milutinovića u kraljevačkom Vojnom naselju danas nije bilo nikoga. Prema rečima prvih komšija, čim je porodica saznala za nesreću odmah se uputila u Crnu Goru.

Ona je bila u vezi sa Bregom, Al Paćinom, Mikom Džegerom: Evo kako danas izgleda najpoznatija starleta bivše Jugoslavije! (FOTO)

– I mi smo jutros čuli da je Snežana teško povređena u udesu, a da je njen Miloš poginuo. Snežanini roditelji odmah su otišli za Crnu Goru u bolnicu u kojoj im je ćerka smeštena, dok je njena mlađa sestra Anica već tamo, jer je ovog leta i ona kao sezonac radila na primoruju.

Još ne mogu da dođem sebi od šoka. Nadam se da će Snežana uspeti da se oporavi – teško i vidno potresena priča komšinica Milica Veljović.Prema rečima naše sagovornice, Snežana i Miloš su se zavoleli na fakultetu, a prošle godine su se i verili. Pre nekoliko meseci zajedno su otišli da rade kao sezonci u Bečićima.

– Miloš je rodom sa Kosova, iz Zvečana, gde mu, koliko znam, živi cela familija. Posle veridbe, kada je bio u Kraljevu, živeo je sa verenicom kod njenih roditelja u porodičnoj kući.

Oboje su zaista divna deca, lepo vaspitana, pristojna, vredna, divne komšije, ma niko o njima nema ružnu reč da kaže – dodaje komšinica Milica. – Snežana je prošle godine diplomirala na fakultetu, a Milošu je valjda ostalo još nekoliko ispita.

CRNA TAČKA

BULEVAR u Bečićima važi za crnu tačku u ovom gradu, ali i na crnogorskom primorju. Prema priči meštana, bulevar je u potpunom mraku, a pešački prelazi nisu obeleženi. Do sada se na njemu dogodio veliki broj saobraćajnih nesreća, neretko sa smrtnim posledicama.

(Dnevne.rs /Izvor: G. ĆIROVIĆ, Novosti.rs)