‘POLUDEĆETE’ ZA NJOM: Manastirska pogača donosi nezaboravne mirise u vaš dom za 15 minuta (RECEPT)

testo

Foto: pixabay /dnevne.rs

Priprema je laka i pogača je gotova za čas – idealno kada vam gosti prosto “banu” na vrata

Pogača koju pripremite može da se konzumira umesto hleba.

Evo kako da je brzo i lako ispečete.

Priprema:

U dubljoj posudi izgnječite sir, a potom dodajte jaja.

Viljuškom pomešajte jaja sa sirom. Dodajte ulje, pavlaku i jogurt. Promešajte pa dodajte brašno u kome je prašak za pecivo.

pekara

Foto: AP /Tanjug

Sve dobro sjedinite. Nauljite tepsiju u kojoj ćete peći. Pospite je brašnom i sipajte smešu

. Dobro rastresite da se pravilno rasporedi.Pecite 15 minuta na 250 stepeni.

(Dnevne.rs /Izvor: stvarukusa)