POLICAJAC SILOVAO DEVOJKU U ALEKSINCU : Molila sam ga da me ubije i prekine mučenje (INFO)

Foto: pixabay

Foto: pixabay

Silovao me je, tukao i šutirao, ali više od strahovitih bolova koje mi je nanosio peklo me je poniženje, priča žrtva torture Z. R. iz Aleksinca

ALEKSINAC – Sramota me je da pričam šta mi je radio, to se ionako ne može rečima opisati. Više od bolova koje mi je nanosio peklo me je poniženje. Molila sam ga da me ubije samo da me više ne muči – opisuje golgotu koju je doživela Aleksinčanka Z. R. (46), koju je šest dana držao u zatočeništvu i silovao policajac Z. C. (43), s kojim je bila u ljubavnoj vezi.

Nesrećna žena kaže da su bili zajedno skoro godinu i po dana i da je često prema njoj bio nasilan, ali da ga je trpela zbog straha.

[adsenseyu4]

Bolesno ljubomoran

– Kad smo stupili u vezu, nadala sam se da će nam biti lepo. Ja udovica, on razveden, smatrala sam da će nam biti bolje zajedno nego da budemo sami. Međutim, on je od početka bio nasilan, tukao me je i maltretirao, uvek je bio strašno ljubomoran. Kad bih se kupala, stavio bi stolicu pored vrata, nisam mogla ni do toaleta sama. Uporno me je optuživao da ga varam, a išla sam u nadnicu da zaradim neki dinar za sebe i svoju decu jer od njega ništa nikad nisam tražila, a on bi me tukao. Govorio je: „ Ideš na štajgu da se kurvaš!“ Možete da pitate komšije, nikad ni sa kim drugim nisam bila posle smrti moga muža osim s njim njim – priča Z. R.

Međutim, ni slutila nije da je najgore tek čeka.
– Prošle srede pozvao me je telefonom da odemo na kafu. Ušla sam s njim u automobil i odvezli smo se do stočne pijace u Aleksincu. Tu me je u kolima držao i silovao četiri dana, u sredu mi je dao da pojedem jednu pljeskavicu, a u subotu paštetu i to je bilo sve – drhtavim glasom govori zlostavljana žena i dodaje:

[adsenseyu1]

– Kazao je da će ubiti i mene i sebe, ali sam to i priželjkivala samo da prestanu moje muke. Molila sam ga da me pusti, govorila sam mu da kući imam dvoje dece, da su gladni, žedni…

Ali je sve bilo uzalud. Tek posle četiri dana u kolima odveo me je u svoj stan, gde je nastavio da me napada, pustio me je tek u ponedeljak, kad sam bila skoro mrtva.

Sramota me je od svih

Z. R. kaže da ne može da se oporavi od traume.
– Sramota me je od komšija, krijem se od svih. Bojim se šta će mi uraditi kad bude pušten, znam da je spreman na sve, strahujem za decu, a nemam gde da odem – zaključuje žrtva stravičnog zlostavljanja.

Sudija Višeg suda u Nišu nakon saslušanja odredio je pritvor policajcu.

(Dnevne.rs /Izvor: M. M. Kurir)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]