POJAVIO SE SNIMAK INCIDENTA! Brazilci BRUTALNO PRETUKLI SRPSKU PORODICU: Desetorica na dvojicu, a ostali SNIMAJU?! (VIDEO)

Foto: printskrin /novosti.rs

Na utakmici Brazil – Srbija (2:0) koja se odigrala sinoć u Moskvi, na tribinama se tokom meča dogodio veliki incident – desetak Brazilaca brutalno je napalo i pretuklo srpsku porodicu iz Ciriha

“Ne želim da moje roditelje i mene svet tako vidi. Desetak Brazilaca je bilo ispred nas, provocirali su od početka meča. Pokazivali nam srednji prst i slično…

U jednom momentu mom ocu i meni je pukao film i pokazali smo im isto što i oni nama. Nisu mogli da prihvate uvredu i napali su fizički mog oca. Ja sam odmah uskočio da mu pomognem.

Iza nasu su bili srpski navijači koji nisu ni pokušali da nas razdvoje. Samo jedan redar i moja majka su pokušavali da nas razdvoje, ali bezuspešno. Na kraju su došla 3-4 redara i nekako su uspeli da smire situaciju.

Policija se nije pojavila”, rekao je srpski navijač koji je učestvovao u ovom nemilom događaju.

Interesantno je da niko od srpskih navijača u okruženju nije uskočio da pomogne, šta više snimali su muku zemljaka, pa još to postavili na društvenim mrežama.

(Dnevne.rs /Izvor: novosti online)