Pojavio se JEZIV video sudara na Pupinovom mostu: Automobilom izleteo u suprotnu traku, a onda je usledio prasak (PAŽNJA, UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

nesreca

Foto: Kurir

Vozač dačije, muškarac (44), poginuo je na licu mesta, dok je suvozač iz džipa, žena (35), prošao sa težim povredama a vozač džipa bez povreda

Sinoć se dogodila tragična saobraćajna nezgoda na obilaznici Pupinovog mosta u kojoj je jedna osoba izgubila život. 

Muž i žena koji su preživeli ovu saobraćajnu nesreću su objavili snimak koji je zabeležila njihova kamera. Iako su se prvobitno pojavile različite informacije o tome šta se zapravo desilo, na snimku se jasno vidi kako vozilo marke “dačija” u punoj brzini prelazi u suprotan smer i izaziva direktan sudar sa vozačem čija je kamera zabeležila udes.

–  Išli smo od Zemuna ka Borči a dačia je išla ka Zemunu. Vozač je bukvalno preleteo u suprotnu traku i sudario se sa mnom, ne znam tačno da li je zaspao ili šta se tačno tu desilo – rekao je vozač džipa M.M.

Na putu je bilo mnogo polomljenog stakla rasutog u dužini od nekoli ko desetina metara. Mogli su se primetiti i delovi karoserije koji su se nalazili na kolovozu i van njega.

Prednji deo džipa bio je u potpunosti zgnječen, dok je “dačija”, koja se nalazila van kolovoza u jarku, bila oštećena najviše na sredini i u zadnjem delu.

PROROČANSTVO DEDE GVOZDENA SA RTNJA: Kad Rus udari na Turčina, tad ćemo i mi Kosovo da vratimo

Nažalost vozač “dačije”, muškarac (44), poginuo je na licu mesta, dok je suvozač iz džipa, žena (35), prošao sa težim povredama, a vozač džipa bez povreda.

–  Nisam u bolnici, ali po lekarima da. Povrede nisu ozbiljne ali je trauma velika.Ne prestajem da plačem zbog čoveka koji je nastradao –  napisala je sugrađanka, povređena žena iz udesa.

Snimak strašne nesreće pogledajte na početku teksta.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)