POGINULI OTAC, MAJKA I ĆERKA, SIN SE BORI ZA ŽIVOT: Jeziva saobraćajna nesreća (INFO)

sudar

Foto: Dnevne.rs /pixabay

U blizini Gostivara direktno su se sudarili Opel astra i Mercedes sa crnogorskim registarskim tablicama. U smrskanoj Opel astri, sa makedonskim registarskim tablicama, život su izgubili Đ.S. (61), njegova supruga R.S. (56 ) i njihova ćerka A.S. (28), dok je njihov sin N.S. ( 30 ) bori za život

Tročlana porodica iz Kičeva, na zapadu Makedonije, izgubila je život u strahovitoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na izlazu iz Gostivara.

[adsenseyu5]

U smrskanoj Opel astri, sa makedonskim registarskim tablicama, život su izgubili Đ.S. (61), njegova supruga R.S. (56 ) i njihova ćerka A.S. (28), dok je njihov sin N.S. ( 30 ), koji se nalazio za upravljačem vozila, teško povređen i bori se za život.

Prema informacijama SUP Tetovo, direktno su se sudarili Opel astra i Mercedes sa crnogorskim registarskim tablicama koji je vozio 55-godišnji čovek iz tetovskog sela Raotnice. Vozač Mercedesa je lakše povređen i priveden je u policijsku stanicu.

Uzrok nesreće se ispituje, a očevidci kažu da je prizor bio stravičan dok su gledali kako mrtve ljude izvlače iz smrskanih automobila.

Saobraćaj je bio u prekidu više od dva sata.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: D.J. Telegraf.rs)