“Pao”baš na mestu gde je i ranije voleo da dolazi: “Malčanski berberin mi je jednom na groblju tražio da mi seče kosu” (FOTO)

policija

Foto:YoutubePrintscreen/Masan Lekic Official/MUP

Ninoslav Jovanović uhapšen je danas u selu Malča

Ninoslav Jovanović (47), poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je danas zbog otmice devojčice Monike Karimanović (12), i to na seoskom groblju u blizini njegove kuće u selu Malča. 

Malčanski berberin pronađen je, inače, na mestu gde se, kako je Telegraf.rs već pisao, sakrivao i dok je bio tinejdžer. Toga se, u razgovoru sa našim reporterom, prisetila jedna od meštanki sela u kojem je Jovanović rođen.

– Sakrivao se kao mlad na groblju, između spomenika, imao je tad možda 17-18 godina. Sećam se, bila sam na groblju, pojavi se on i pita me da li bih mu dala da mi odseče malo kose.

Malčanski berberin je napravio KOBNU GREŠKU zbog koje je uhapšen nakon 17 dana potere

Da, da, još tada. Nije mi bilo prijatno, pokupila sam tada stvari i otišla – prisetila se jedna meštanka.Iako su postojale sumnje da se Malčanski berberin krije u selima kod Knjaževca, Jovanović je ipak “pao” baš na mestu gde je i ranije voleo da dolazi.

Podsetimo, Malčanski berberin je viđen danas kako se slobodno šeta ulicom u Malči, a njegova pojava prestravila je jednog od komšija, ispred čijeg ulaza se našao.

Pobegao je, a komšija je otkrio da je on, zapravo, prespavao u njegovoj štali, u delu da se drži seno. I to se desilo samo nekoliko stotina metara dalje od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat. I on nije jedini koji ga je video, jer je drugi komšija posvedočio da je Ninoslav protrčao kroz njegovo dvorište.

Komšija kaže da je Ninoslava jasno prepoznao, jer ga poznaje od detinjstva, ali da je njegov izgled sada potpuno drugačiji, šokantan i iznuren.

– Imao je bradu, lice upalo, izmršavio je strašno. Bio je u crnoj garderobi. Sav je bio zamazan blatom. Kad me je video, stuštio se ka kapiji, pa istrčao na ulicu – kazao je komšija koji je želeo da ostane anoniman.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)