OVOME SE NIJE NADALA, RAŽNATOVIĆEVA U NEVERICI! Albanci joj ZABRANILI da uđe na Kosovo, ali na Jarinju se desio VELIKI OBRT! (INFO)

pevacica

CECA • INSTAGRAM

Ceca Ražnatović sa decom Anastasijom i Veljkom, Anabela Atijas sa ćerkama Lunom i Blankicom, Marina Tucaković, kao i Marta Savić, koja je bila Mirkova kuma na venčanju, sa suprugom Miletom Kitićem, samo su neke od ličnosti koje su poznate javnosti, a koje su bile među zvanicama.

Sve je prošlo i bolje nego što se nadala, međutim jedno ju je zasigurno iznenadilo. Naime, na prelazu Jarinje provela je oko 15 minuta.

Od pevačice je, kako se navodi, zatraženo da se parkira sa strane da bi carinici uradili kontrolu, a pre nego što su propustili vozilo službenici albanske nacionalnosti zamolili su da se slikaju sa pevačicom. Na kraju koncerta, Ceca je pozdravila sve tradicionalnom porukom “Samo sloga Srbina spasava”, te dala obećanje da će se vratiti.

“Želim da mi ovo nije, a naravno neće ni biti poslednji put da gostujem kod vas. Sjajni ste domaćini. Deo sam ovog naroda, pripadam ovde, osetila sam preveliku ljubav danas i tu sreću i radost na licima. Zadovoljstvo je moje, malo mi je utrnula vilica od zime, ali to nas nije sprečilo da imamo fantastičan koncert i sjajnu atmosferu, ushićena sam.

EMOCIJE IZAZIVAJU BOLEST: Srce strada od briga, jetra od besa, želudac od nesažvakanih dela, a štitna žlezda od neizgovorenih reči! (INFO)

Hvala svima što ste bili danas na mom koncertu, mediji su mi mnogo pomogli jer smo preko noći odlučili da ja budem gost u Mitrovici, opet bez vas ništa ne bi bilo kako jeste i nadam se da ćete i dalje biti ogromna podrška svim ovim napaćenim ljudima”, rekla je tada okupljenim ona.

(Dnevne.rs /Blic /Kurir)