Ovo nije moja žena, je l’ ono moje dete?! Evo kako je Nebojša Glogovac 2 puta promašio svoju ženu u porodilištu, nakon rođenja prvog sina (VIDEO)

glumac

Foto: Tanjug

Na način na koji je samo on mogao da donese neku priču, Nebojša je jednom prilikom ispričao kako je izgledala njegova poseta porodilištu nakon rođenja prvog deteta

Nebojša Glogovac prerano nas je napustio 9. februara, u 49. godini života, a sa činjenicom da njega više nema ne mogu da se pomire ni oni koji ga nikada nisu ni sreli, a kamoli oni koji su imali tu čast da ga poznaju i provode vreme sa njim.

Jedan od razloga zbog kojih će Nebojša zauvek ostati nezamenjiv jeste njegov sjajni smisao za humor, koji su često hvalile njegove brojne kolege.

Način na koji je on pričao i mimo filma i pozorišta bio je neodoljiv, a dokaz je i isečak iz emisije Balkanskom ulicom, kada je Nebojša ispričao kako je izgledao njegov odlazak u porodilište kada je prvi put postao otac.

BROZ NIJE DOZVOLIO DA TUĐMAN IDE NA ROBIJU: Procureo tajni plan Tita i Franje kojim su spremali zaveru protiv Srba

– Za Gavrila je bilo jako, jako veselo. Ja sam tu poneo neke flaše u kolima jer sam znao da treba da se desi.

Igrali smo predstavu, “Polonezu Oginskog”… U 22:20 je bio poklon, on se rodio u 22:20. Krenuli smo po klubu, a onda sam otišao u bolnicu, tako blago cirke…

Mislio sam od jedne žene da je moja žena, a to nije bila ona.

 Doduše, bila je na trećem spratu porodilišta ovako naslonjena na prozor jedna gospođa, i gleda dole.

Međutim, samo silueta, jer je svetlo iza nje u hodniku.Ista frizura kao Mina, ista silueta kao Minina…

DANAS SLAVIMO SRETENJE GOSPODNJE: Devojke, narodni običaj ujutru određuje vašu sudbinu, ISPOŠTUJTE ga obavezno!

Mi dolazimo, sredili smo tamo da nas puste, noć je, pola jedan, i ja ispred, vidim nju i kažem: “Mina, ljubavi moja!” (smeh) Nešto se tu kao derem… 

Na sav taj moj izliv nežnosti ona, žena, ne pomera se! 

Prvo što mi je prošlo kroz glavu – čitao sam da žene posle porođaja, zbog tog bola koji prežive, mrze muškarca kao uzrok tog bola, na nekom podvsesnom nivuou.

Ja rekoh: “To je. Evo, mrzi me!” (smeh) – ispričao je Nebojša.

DEVOJČICA (13) OSTAVILA TUŽNU PORUKU, PA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Grupa učenika iz škole je obljubila, trpela šamare i maltretiranje

– Probam još jednom, vidim žena se ne pomera, i shvatim da to nije ona! (smeh) Uvedu me unutra, nakače mi ono zeleno, i, kao, da vidite dete. Donesu mi dete, mali Gavrilo ima gornju usnu kao ja, kažem: “Moj je!” (smeh).

– Hoćete da vidite suprugu? – Naravno! Idemo hodnikom, mrak je, ulazim u jednu od doba, desno. Sestra dolazi do kreveta i kaže “vaša supruga”, a ona je bila prijavljena na porođaju kao Mina Mitrović. I ja ovako… – objašnjavao je Glogovac pokazujući kako je krenuo da je zagrli.

– Ovo nije moja žena! – nastavio je i ponovo do suza i sebe nasmejavši.

 

– Kaže ona (med. sestra, prim. aut.): “Jao, pa nemojte tako, žena se porodila… Nemojte te šale”. Ja kažem: “Nije, bre, šala, uopšte. Nije moja žena. Šta ćemo mi ovde?”. A, ova žena u krevetu, na laktu ovako, kaže: “Ja nisam Mina Mitrović, ja sam Tina Mitrović”. (smeh)

LOPOV SEDAMDESETOGODIŠNJOJ STARICI UKRAO 20.000 EVRA: Posle tri godine na vrata joj je stigao BUKET CVEĆA i VELIKO IZNENAĐENJE

I sad, nastao je potpuni haos, na šta ja vičem: “Pa je l’ ono moje dete?!” (smeh) – objasnio je Nebojša.

Kako je Nebojša prepričao ovu situaciju i kako je izgledao momenat kada je konačno ugledao Minu, pogledajte na snimku ispod:

Nebojša Glogovac sahranjen je u ponedeljak, 12. februara, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

CENTROM ZAGREBA SE VIJORILO “JA VOLIM SRBINA”: Evo kako izgleda kada se venčaju SRBIN i HRVAT (FOTO)

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)