OVO JE SUROVA ISTINA O MONSTRUMOVOM DETINJSTVU: Majka ga ostavila kad je bio dete, on ju je našao, ali ga je OČUH OTERAO! (INFO)

ubica

Foto: T Now/ Privatna arhiva

Majka mu je rodom iz Bujanovca, a sada živi u Beogradu i udata je za nekog čoveka sa Kosova, s kojim ima troje dece – ispričao je za Telegraf meštanin Tomislav, koji dobro poznaje Rajkovićevu porodicu

Majka monstruma iz Vratarnice Vladice Rajkovića – koji je hladnokrvno oteo, silovao, prebio i ubioAnđelinu Stefanović (3) i Draganu Stanković, čije je telo zamotao u krvavi jorgan i bacio ga u Timok, otišla je od njega je kad je bio mali, a sada živi u Beogradu. 

Ekipa Telegrafa je razgovarala s meštanima u želji da sazna kakav je bio Rajković, kako je odrastao i šta ga je nateralo da počini ove gnusne zločine.

[adsenseyu1]

– Majka mu je rodom iz Bujanovca, a sada živi u Beogradu i udata je za nekog čoveka sa Kosova, s kojim ima troje dece – ispričao je za Telegraf meštanin Tomislav, koji dobro poznaje Rajkovićevu porodicu.

On dodaje da je Rajkovićevu majku iz kuće isterala svekrva kada je ubica imao nekoliko godina. – Nisu imali nikakav kontakt, a kada je Vladica porastao, otišao je u Beograd da je nađe. Našao ju je preko polusestre, ali očuh nije mogao da ga podnese, pa ga je oterao – dodao je.

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

Foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

Naš sagovornik kaže da monstrum posle toga nije išao više za Beograd. On tvrdi da je Nebojša, otac Vladice Rajkovića, pre izvesnog vremena doveo neku ženu u kuću.

– Ona je kod njih bila manje od godinu dana, pa je i nju isterala svekrva – izjavio je meštanin.

Zorica je, saznajemo, udata za D. A, koji je zaposlen u jednom beogradskom preduzeću. Meštani za njega imaju samo reči hvale. Kažu da je dobar muž i otac. Sa njim ima troje dece.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)