OVO JE SRBIN KOJEG JE UBIO ALBANAC: Potegao nož da bi se pokazao pred devojkama, poslednji detalji zverskog ubistva u Beču (FOTO)

perica

Foto: privatna arhiva /fejsbuk /kurir /printskrin

Gavrilovića su, oko 4.40, na pešačkom prelazu napala dva napadača albanske nacionalnosti, od kojih mu je jedan zario nož u grudi.

Perica Gavrilović (37), vlasnik ugostiteljskog objekta u Beču, koji je ranjen rano jutros u bečkoj opštini Otakringer (Ottakringer) štrase podlegao je povredma, lekari nisu uspeli da ga spasu.

Prema navodima čitateljke Kurira iz beča napadači su bili u društvu dveju devojaka, takođe Albanki i napali su Pericu u mimoilaženju na semaforu.

[adsenseyu5]

– Najverovatnije da se dokažu devojkama jedan od napadača izgovorio je par reči i izvadio nož, a zatim počeo da psuje u pravcu Perice i još jednog momka koji je bio s njim u društvu.

Napadač je izvadio nož i zabo ga direktno u grudni koš vlasniku lokala dok je drugom momku zario nož u stomak.

UGOSTITELJSKI OBJEKAT ČIJI VLASNIK JE UBIJENI GAVRILOVIĆ, FOTO: Fejsbuk

Lekari se bore za život momaka – kaže čitateljka A.L. Perica je inače vlasnik jednog veoma popularnog ugostiteljskog objekta u Beču.

DRAMA SRBA U KANADI: Zbog pečenja paprika i spremanja zimnice Aleksićima preti ZATVOR!

Ona istovremeno moli i sve koji bi mogli da pomognu u pronalaženju napadača i rasvetljavanju zločina da se jave najbližoj stanici bečke policije.

MASOVNA TUČA DVE PORODICE ZBOG PUTA: Onda se pojavio on na traktoru i nastao je HAOS (VIDEO)

– Molimo i sve one koji su možda bili u nekim od lokala i tako videli pomenuta dva momaka napadača i dve devojke plavuše s njima da jave policiji: Jedna je bila u belom džinsu i beloj majici.

„Ni po čemu nisam osetila da ga poslednji put vidim živog“ Niko se nije voleo kao Branka i Bekim, ali je ljubav dramatično okončana (FOTO)

S nadom da će neko pomoći u istrazi verna čitateljka moli za pomoć… – napisala nam je A. L.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu2]