OVO JE RAZLOG ZBOG ČEGA JE HIRURG ISPALIO HITAC U GLUMICU, PA PRESUDIO SEBI: Evo koji je motiv krvave tragedije na Dedinju! (INFO)

hirurg-glumica

Foto Faceboook/Privatna Arhiva

Stanari zgrade pričaju da su iz stana u kome su nastradali lekar i glumica živeli zajedno čuli svađu, a onda i pucnje iza zatvorenih vrata. 

BEOGRAD –  Srđan Cvetanović (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, rano jutros oko četiri sata posle žestoke svađe ispalio je hitac iz pištolja u glumicu Ivanu Panzalović (30), a potom iz istog pištolja presudio sebi zbog problema u njihovoj vezi saznaje Kurir.

[adsenseyu5]

– Njihova veza je poslednjih nedelja ušla u krizu, a sve je kuliminiralo sinoć, kada ga je Ivana pozvala i saopštila mu da hoće da ga ostavi.

Cvetanović je trebao sinoć da bude dežuran na VMA, ali posle razgovora sa Ivanom pozvao je kolegu i zamenio smenu.

KONAČNO: Izabrana najprivlačnija srpska voditeljka, a nije ni sa Pinka, ni sa RTS-a! (VIDEO) (FOTO)

Odmah se uputio do stana gde je počela rasprava koja je prerasla u žestoku svađu koja se završila tragedijom, saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi. Dva pucnja koja su se čula uznemirila su komšiluk.

STAVITE POSOLJENI LIMUN PORED KREVETA PRED SPAVANJE: Nećete verovati kakva dejstva ima po vas i okolinu

Hitna je ranjenu glumicu prevezla na VMA, dok je Cvetanović izvršio samoubistvo.

Naime, lekar (59), koji je pucao u nju, na svom Fejsbuk profilu je pre tačno mesec dana, na sam dan njihove veridbe, napisao da je ona “žena njegovih snova”, da je posebna, kao i da je “možda i luda, ali čarobna”.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu2]